1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Caiway lanceert pay per event

Discussie in 'Digitale TV - Zenders' gestart door HRJ, 31 jul 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Dit kan alleen met ITV volgens mij. De prijs is behoorlijk duur. Je eigen club speelt minimaal 2x uit dat is dus samen al €11,= neem je er nog een wedstrijd bij dan zit je al op € 16,=. Het hele pakket Eredivisielive kost € 9,95 bij de NORMALE aanbieders. Bij Ziggo vragen ze nog steeds het schandalige bedrag van €14,95 (nog altijd goedkoper dan 3 wedstrijden bij CAIWAY)

  Dit hoeft er op deze manier wat mij betreft niet te komen bij Ziggo.
   
 2. Nee, dat is juist het bijzondere dat Caiway hier doet. Je gaat naar een internetsite, en daar bestel je de wedstrijd. Dan krijg je een heel tijdelijk abonnement op alleen die zender die de geselecteerde wedstrijd uitzend.

  Voordeel van deze methode: geen interactieve decoders nodig. Werkt voor elke gewone decoder, als je maar internet hebt, en een account op de mijncaiway site. Nadeel, het is geen echt Video On Demand waar je kan kijken naar een programma dat gestart (en gepauzeerd) wordt als jij dat wilt. Maar voor live-events werkt het prima.
   
 3. Het blijft een bijzonder en klantvriendelijk kabelbedrijf dat Caiway. Wel jammer dat de prijs per event aan de hoge kant is, maar ik kan mij voorstellen dat anderen daar anders over denken en het prettig vinden dat ze niet verplicht zijn om een abonnement te nemen. Die klanten hebben nu de keus.
   
 4. Hoe gaat dat dan voor mensen (voetballiefhebbers) ZONDER computer of internet aansluiting ?
  Hoe moeten die hun lievelingswedstrijd dan aanvragen ?
  Daar hebben ze bij CAIWAY waarschijnlijk nog niet over nagedacht :no:
   
 5. Op zich een mooi initiatief, echter Caiway kan dit gezien het relatief geringe aantal aansluitingen (150.000 tv en radio, 70.000 internet) beter organiseren dan Ziggo met meer dan 3,2 miljoen aansluitingen.

  Klein beetje off-topic aangaande pay-per-view EL: voor 80 euro kan je alle wedstrijden van je club via internet bekijken, dus buiten het Caiway gebied is dit ook mogelijk.
   
 6. Bij Ziggo gaan dit soort dingen sowieso niet werken omdat alles in hun systemen behandelt moet worden als orders die dagen onderweg zijn. Het activeren van een smartcard via de website gaat al niet eens direct, maar is weer een order waar regelmatig achteraan gebeld kan worden als je wilt dat die smartcard direct gaat werken. Een web koppelingetje van niets, maar Ziggo moet weer moeilijk doen.
   
 7. Dit is idd erg handig, maar kost eventueel meer plek voor andere zenders..

  Dan krijg je straks dat je alleen bijvoorbeeld het 20:00 uur NOS journaal kan bestellen.
   
 8. Nee, want jouw smartcard krijgt een tijdelijke sleutel waarmee je even kan meekijken op het kanaal waar het event normaal ook al wordt uitgezonden. Na het aflopen van het event is de sleutel voor jouw smartcard ook weer verlopen voor dat kanaal en krijg je weer de bekende E-19 melding te zien. Een dergelijke dienst neemt dus geen extra ruimte in beslag.
   
 9. Nee, want je kijkt naar zenders die toch al doorgegeven worden, zoals hier Eredivisie Live. Alleen je mag dan maar voor heel beperkte duur naar die zender kijken.

  Ik zou me kunnen voorstellen dat zoiets ook bij Film1 kan. Je kan dan alleen kijken naar de film die je dan kiest, en alleen eenmalig op het tijdstip dat hij uitgezonden wordt.

  Gaat dus inderdaad niet werken voor diensten als "uitzending gemist"
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina