1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Bij Ziggo wordt bellen beloond

Discussie in 'Internet - Algemeen' gestart door no-bit, 30 jul 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Toegegeven als je aan de gang gaat met Ziggo op internet dan is het qua snelheid turreledokie met ADSL dat is wel duidelijk, toch heeft Ziggo ook onduidelijkheden maar ook die zullen snel tot het verleden behoren.

  Een Alles-in-1 Extra bij Ziggo kost slecht € 64.95,- pm en wat dan opvalt is de internet snelheid down 50 Mbit/s en up 5 Mbit/s.

  Leuk pakket, Internet TV en Telefoon in een.

  Maar waarom is deze snelheid niet beschikbaar in het Internet pakket, daar is de maximale snelheid bij Z3 down 25 Mbit/s en up 4.0 Mbit/s en dit kost dan € 47,95,-

  Ik wil niet bellen via Ziggo omdat ik de voorkeur geef en houd op een GSM abbo, tv kijken doe je niet als je Internet hebt maar die snelheid van 50Mbit/s past ook perfect bij het abbo als het je € 47,95,- kost toch ?

  Voor het verschil € 17,- laat je bewust TV en telefoon schieten maar dat het ook ten koste gaat van je snelheid is een beetje krom. Of is het modem dat nieuwe aanmelders dat alle Alles-in-1 Extra afsluiters krijgen ook veel beter als het Z3 abbotje dat volgens de website geschikt is voor Grote bestanden snel up- en downloaden, online gamen of genieten van streaming audio en video.
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 30 jul 2009
 2. Je zou ook kunnen denken: voor 18 euro meer heb je een internet lijn met dubbele download snelheid.

  Het kastje voor de TV en de telefoon heb je dan als extraatje erbij, mocht je het ooit gaan willen gebruiken dan heb je het alvast. :)
   
 3. Sterker nog, bij Z3 moet je nog betalen voor je analoge TV, 16,25. Totaalbedrag is in dat geval 64,20. Verschil is dus maar 75 cent, en toch dubbele snelheid! Voor dat geld zou ik de telefoonlijn en de DTV ontvanger voor lief nemen, je bent niet verplicht ze te gebruiken.
   
 4. tja, idd ;)
   
 5. Wij zitten ook nog eventjes verplicht op Z3 omdat we nog een contract moeten laten uitlopen van KPN. Als je normaal nadenkt ga je inderdaad geen Z3 nemen, omdat je dan inclusief TV net zoveel betaald als Alles-in-1 Extra.

  Voordeel is wel dat als Ziggo eruit ligt we nog steeds bereikbaar zijn en we hebben het nu 2 maanden gratis.

  Nadeel is hetzelfde betalen voor minder snelheid, maar met die twee maanden gratis zal het per saldo weinig uitmaken. Jammer dat ze bij Alles-in-1 Extra geen 2 maanden gratis doen. Ik hoef geen decoder en ook geen installateur. Geef me liever korting.

  Ach ja... tegen de tijd dat we het omzetten is de snelheid hopelijk naar de 80MBps gezet :wink:
   
 6. Wij betalen voor dat stukje coax kabel in huis € 10,40 en niet de € 16,25 zoals dat elders in het land geld. Als het pakket Alles in 1 bevat dan moet het ook Alles in 1 zijn echter komen de kabelkosten er dan nog extra bij dan is het niet alles in 1.

  Is het Alles in 1 pakket inc de kabelkosten dan is het meer oneerlijk omdat wij in de regio 's-Hertogenbosch slechts de gestelde € 10,40 betalen en dit vergeleken met het andere bedrag € 16,25 geeft een verschil van € 5,85 dat in mindering gebracht moet worden op het alles in 1 pakket.

  Het Alles-in-1 Extra zoals dat staat op de website van Ziggo heeft in de aanbieding vele malen het woordje gratis opgenomen echter kost het toesturen van het installatiepakket € 9,50 maar dit geld dan alleen als het sterretje erbij staat. Bij de aanbieding van € 64,95 staat geen sterretje zodat deze verzendkosten alleen in rekening gebracht mogen worden waar het sterretje dus wel bij staat.
  Kijk maar eens op: http://www.ziggo.nl/producten/alles-in-1/extra

  Betreffende de coaxkabel kosten is Ziggo best wel slim want nu krijgen alle andere afnemers dezelfde korting die wij al langer kregen, of de ziggo klanten uit de regio 's-Hertogenbosch betalen teveel zonder dat iemand dit door heeft.
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 4 aug 2009
 7. Hebben jullie een ander stukje draad dan hier in Groningen.
  Of ligt het aan de lengte?

  :shock:
   
 8. Tariefverschil

  Het tariefsverschil tussen gemeentes is ontstaan door afspraken welke in het verleden met de desbetreffende gemeente gemaakt is. Tevens zit er ook verschil in het zender aanbod.
   
 9. Dat word dan de keuze, of de korting behouden op het tv-gedeelte, of een alles-in-een pakket, maar beiden zal helaas niet gaan.

  Dat jullie het geluk hebben dat er in een diep verleden afspraken zijn gemaakt waardoor jullie goedkoper kabel-tv hadden doet niets af aan het feit dat Ziggo daar nieuwe afspraken ook op zou moeten aanpassen. Daarnaast gelden de oude afspraken enkel voor zoals dat heet, catv, en niet van toepassing op de nieuwe pakketten.

  Kiezen of delen dus.
   
 10. Ik zie het probleem niet in deze hele discussie.

  Als je voor hetzelfde geld dubbele snelheid krijgt en als cadeautje, in dit geval, telefonie dan zou je toch gek zijn om niet voor Alles-in-1 Extra te kiezen?

  Je bent niet verplicht om telefonie te gebruiken.
  Bijkomend voordeel is wel dat Ziggo abonnees onderling gratis bellen dus als je veel vrienden of familie met Ziggo telefonie hebt is je voordeel nog groter. ;)

  P.S. bij de Alles-in-1 abonnementen zit inderdaad de kosten voor het televisie-abonnement €16,25 of in dit geval €10,24 inbegrepen.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina