1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Zullen de HD zenders van RTL ook in het digitale basispakket komen bij Ziggo?

Discussie in 'Digitale TV - Algemeen' gestart door databoy, 30 jul 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Ziggo eenmalige vergoeding

  Gradus Vos bevestigt namens Ziggo de gesprekken met RTL en SBS. Ziggo is geen voorstander van een apart betaalpakket voor HD-Kanalen van RTL en SBS. In plaats daarvan wil Ziggo de commerciële omroepen financieel tegemoet komen met een eenmalige HD-Geldinjectie net als bij de Publieke omroepen. Klanten mogen niet meer gaan betalen voor een extra service van de Nederlandse commerciële omroepen aldus Gradus Vos Ziggo.

  Bron: Totaaltv
   
 2. Als mijnheer Vos daar zo'n voorstander van is, (ik ook trouwens) waarom heft hij het huidige HD pakket niet op en verplaatst het MAGERE aanbod van 3 HD zenders naar BASIS pakket.
   
 3. Geloof me dat gaat ook echt wel gebeuren. De 3 zenders in het HD-aanbod zijn langzamerhand niet meer uniek nu alle zenders op HD overgaan. Ik denk dat het analoog kijken langzaam goedkoper gaat worden en digitaal ietsje duurder
   
 4. Het rare is dat UPC juist HDTV als een aparte dienst ziet en graag de kassa daarvoor flink laat rinkelen naar de klant.

  Eigenlijk toch raar, een klein landje en zo afhankelijk van welke kabelaar je hebt en wat je voor hetzelfde product moet betalen.
   
 5. Ik denk dat RTL zichzelf ook in de vingers kunnen snijden door zo lang te wachten op HD. Ik betrap mij er zelf op dat ik minder vaak naar RTL kijk sinds NL 1,2,3 in HD wordt uitgezonden. Waarom? waarschijnlijk omdat ik het beeld zo mooi vind. Indien er steeds meer HD zenders bijkomen en RTL blijft achter, dan zou dit wel eens een verschuiving (lees daling) kunnen veroorzaken in het marktaandeel van RTL. Vervolgens hebben ze dan weer minder reclameinkomsten.

  Daarnaast: Ik vind HD gewoon een evolutie in TV land, enigzins vergelijkbaar met de overgang van zwart-wit naar kleur. Alle nieuwe films en series die vandaag uitkomen zijn allemaal gedraaid in HD. Misschien zullen de kosten wel iets hoger zijn, maar ik ben er van overtuigd dat HD gewoon standaard wordt en vindt dat er ook gewoon een standaard prijs betaald moet worden.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina