1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

MTV2

Discussie in 'Digitale TV - Zenders' gestart door dikboom, 29 jul 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Daar gaat ie weer. Vorig jaar verdween de kwaliteitszender MTV2 van de kabel. Het is voor mij nog steeds niet te pruimen dat dit gebeurd is.
  Dit jaar komt er een nieuwe zender (Slam!tv) bij.
  De tranen springen me in de ogen als ik dit station bekijk.
  Het is een miskleun van het zuiverste water, het station voegt in het geheel niets bij het bestaande pakket.
  De alternatieve popmuziekliefhebber moet zo langzamerhand eens opstaan om dit soort wangedrag van de kabelexploitant eens te bekritiseren.

  Ik heb vragen aan de directie van dit kabelbedrijf:
  -waarom moest eigenlijk MTV2 verdwijnen?
  -waarom wordt er niet overlegd met Uw klant om nieuwe muziekzenders toe te voegen aan het bestaande pakket zodat de klant misschien toch de voorkeur geeft aan verdwenen zenders zoals MTV2?

  Groet, Dikboom
   
 2. [kabelboer mode]
  1 - Kost geld dus mag weg.
  2 - Wrom? Wij als kabelboer weten toch beter wat U wilt zien & horen? En bovendien levert Slam! ons wel geld op.
  [/kabelboer-mode]

  Gert.
   
 3. meneer dikboom, het is een beslissing geweest van mtv networks om deze kanalen niet meer door te geven in nederland, aangezien deze al de 3 tmf kanalen doorgeeft. Is dus geen beslissing van ziggo geweest. De meeste nederlandse tv aanbieders geven geen mtv uk kanalen meer door.
   
 4. Kan zomaar kloppen want ik vind hem ook niet meer op CDS maar wel bij BSkyB.

  Gert.
   
 5. Is er een alternatief voor MTV2 dan?

  Met de komst van Slam TV, had ik zo gehoopt, dat er nog wat van het oude ID&T, in de genen zou zitten. De waarheid is heel anders. Als groot muziek liefhebber, kom ik er bij Ziggo maar bekaaid van af, ondanks het aantal "muziek"zenders.
   
 6. MTV Brand New misschien? Die laat ook redelijk wat alternatieve muziek zien.


  Mee eens. Dit geldt trouwens ook voor veel radiozenders. Alles lijkt wel een soort "hitjes-éénheidsworst" te worden. :? Erg jammer voor de echte muziekliefhebbers, maar helaas een gevolg van de commerciële markt. Iedereen wil zo veel mogelijk luisteraars aan zich binden in plaats van een interessant alternatief te zijn voor een specifieke groep.
   
 7. MTV2 mag inderdaad terug!!! MTV Brand New is inderdaad wel leuk, maar volgens mij wordt die playlist maar twee keer per maand veranderd.. Lijkt wel m'n iPod die op shuffle staat - verschrikkelijk.

  Slam! TV mag inderdaad weg, het is een van de slechtste muziekkanalen (samen met Pure, TMF NL, TV Oranje en Sterren.nl).
  Op het eerste gezicht lijkt het een heel mooi aanbod, al die muziekkanalen. Wanneer je er echter een maandje naar gekeken hebt kom je tot de teleurstellende conclusie dat er nauwelijks variëteit zit in de zenders.. (VH1 + VH1 Classic uitgesloten).
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina