1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Net de knoop doorgehakt, enkele vragen

Discussie in 'Humax iHDR5050-C (HD-PVR)' gestart door Titan1980, 28 jul 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Nou toch maar de knoop doorgehakt. Net bij de Media markt voor 349 eur de 5050c gehaald. Ik ben doodziek van die samsung h360r en geluidswegval problemen.

  Nu maar hopen dat deze niet teleursteld. Ik hoop dat deze humax geen vertraging heeft met geluid tov het beeld dat je ziet? je kunt audio vertraging instellen maar is dat echt nodig ? Wat zijn jullie bevindingen?!

  De instellingen van frequenties die kan ik gewoon overnemen uit mijn huiduge decoder toch?

  En de FTP dat is mooi, maar is dat ook vrij makkelijk te gebruiken voor een beginner? Ik heb een Mac maar Pc kan ook, en het is wel eens leuk om van een zelf opgenomen programma een dvd te maken uit die TS folder :oyeah:

  nu nog ff wachten tot ik vrij ben en dan maar es spelen met dit apparaatje :applause:
   
 2. GolfTouch

  GolfTouch Forum Member

  Niet iedereen heeft last van die audiovertraging dus dat is even moeilijk om aan te geven.

  Lees even de andere threads door in dit 5050 forum. Daar vind je antwoord op al ke vragen.

  FTP is vrij eenvoudig om te gebruiken. Ik gebruik Filezilla en die werkt prima. Kijk even in deze thread betreffende de conversie van bestanden en deze thread om de 5050 op te nemen in je netwerk.

  Veel succes met je 5050.
   
 3. net aangesloten en alles werkt prima. alle normale zenders zijn prachtig en het geluid schijnt ook goed te lopen. de HD zender zijn prachtig. Maar ik heb met Film1,2,3 en action dat ik linksbovenin een horizonale liijn zie van zwart-wit balkjes, heel klein en erg hinderlijk.

  Ik heb mijn kaartje ff in de oude decoder gedaan en daar doet hij het niet. Toen weer in de nieuwe humax en op 1080i zie je dat erg, pas als ik de normale Film1 zenders op 576i/p zet zie je dat niet... iemand enig idee?
   
 4. Ik heb inmiddels veel plezier van de 5050c. Ik heb geen last van het de problemen die jij noemt. Er is bij mij geen vertraging in het geluid op de meeste kanalen. Ik zag alleen op Filmnet HD dat er een heel kleine vertraging was. Ik moet nog uitzoeken of dat alleen op dit kanaal bij de betreffende uitzending was of dat het standaard op dit kanaal is.

  Ik heb volgens mij gezien dat er een vertraging kan worden ingesteld maar ik weet niet of die per kanaal kan worden ingesteld (wish?). Nog mooier is als de vertraging direct via de afstandbediening kan worden ingesteld naar plus en min en op de normale stand (wish?).

  Ben benieuwd naar andere ervaringen.

  Barlin
   
 5. Vandaag kwam de levering van Cardwriter binnen met mijn 5050. Meteen aangesloten en snel superbeeld. HD zenders zien er goed uit. BER staat overal op 0. Met de IRFOX had ik bij de Pornozenders een slechter beeld met een lichte BER. Dat is nu ook weg. Was namelijk bang dat mijn COAX vernieuwd moest worden.
  Dus kwaliteit goed ook op SD zenders. Aansluiting op netwerl snel gedaan, nu nog kijken of ik daar ooit iest mee ga doen.
  Wel voor mijn HDMI een switch moeten kopen omdat mijn tv slechts 1 HDMI ingang heeft (de TV is nu 4 jaar oud). Na wat rond gekeken te hebben is de Marmitek connect 310 gekozen. Prijstechnisch goed, en hij werkt de eerste avond goed. Automatsich switchen tussen mijn PS3 en de 5050 gaat ook.
  Nu nog wat verder kijken naar alle functies van de 5050. Kan ik trouwens een voorkeurlijst actief hebben als de 5050 aan gaat?
  Ook twijfel ik of ik de machine standbye zet, gezien de opstarttijd. Tenslotte is het de vraag of het echt veel stroom scheelt. Of is het aan te raden om andere redenen?
   
 6. Bij Film1 heb ik dat ook.
  Ligt aan Film1
  Film1 HD heeft het soms.

  Ik heb hem standaard staan op 1080i en de TV op hoogste resolutie ingesteld.
   
 7. Klopt. Had het hier ook op alle film kanalen behalve Film1 HD. De oude decoder (Humax Fox C) had die strepen links in de bovenrand ook niet. Heb dat opgelost door de functie 'Beeldscan' aan te zetten in de TV (Panasonic).
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina