1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Storingen in Veenendaal

Discussie in 'Digitale TV - Algemeen' gestart door OrakelJos, 27 jul 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Zaterdagmiddag rond het middaguur lag radio en TV eruit. Na korte tijd werkte dat weer. Zaterdagavond was het wederom prijs: vanaf ca. 20:00 uur wederom geen radio en tv. Dit betrof dus een hele wijk. In de loop van de avond was het probleem weer voorbij maar was de ontvangst van Ned1,2 en 3 in HD zeer slecht. Ook bij analoge ontvangst was nu een duidelijke ruis te zien, m.a.w. het afgegeven signaal was zwakker dan voorheen.

  Zondag de helpdesk gebeld die weer met het standaard verhaal/oplossing kwam van decoder van de spanning, resetten en opnieuw zenders laten zoeken. Dat helpt natuurlijk niet zoals bleek. Ook bij aanluiting direct op het Ziggo aansluitpunt bleef het probleem bestaan. Na mijn 2e telefoontje met de helpdesk heeft Ziggo beloofd een monteur langs te sturen voor dit specifieke probleem. Zelf vermoed ik echter dat het een meer strucureel probleem is.

  Sedert zondagavond ca. 18:00 uur is radio en tv wederom uitgevallen. Het geluid en beeld is soms voor minder dan een seconde aanwezig en valt dan weer voor enkele seconden weg. Ziggo heeft dit gecontroleerd en bevestigd dat dit probleem zier hier in de hele wijk voordoet en zoud alles in het werk stellen om het probleem te verhelpen. Wij zijn nu meer dan 16 uur verder maar het probleem is nog steeds niet opgelost :evil:

  Driemaal achtereen storingen en dan nog niet weten wat de oorzaak is? Dat kan toch niet Ziggo. Lever eens goede kwaliteit en service!
   
 2. zelfde probleem (3905rr).
  Gisteravond ronduit slecht. Veel hickups.
  Nu redelijk, behalve het casema eigen kanaal.
   
 3. Signaal is weer terug maar met minder signaalsterkte. De digitale zenders hebben nu een kwaliteit van 80% (artifacts) en die van Ned1, 2 en 3 HD zitten op 60% dus daar kan niet naar gekeken worden. Via analoog is duidelijk dat het schort aan voldoende signaal. Alle zenders vertonen in min of meerdere mate ruis.
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 27 jul 2009
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina