1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Arris docsis-3 modem draadloos

Discussie in 'Internet - Eigen netwerk' gestart door pkonings, 26 jul 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Ik heb sinds kort de Arris docsis-3 modem gekregen van Ziggo. En bedraad kan een snelheid halen van 53 Mbit. Maar via mijn Linksys Powerline plk200 krijg ik een snelheid van maar 15 Mbit.
  Wat is de beste draadloze oplossing? Met welk product kan ik de hoogste snelheid behalen?
  [​IMG]
   
 2. Om de juiste snelheid te halen met de nieuwe snelheid heb je een nieuw modem nodig die de snelheid aan kan. Staat ook op de website van ziggo.

   
 3. Een router bedoel je.
   
 4. Heb jij deze router ook? En haal je dan ook 50 Mbits? En waar staat de router ten opzichte van de PC.
  Ik heb namelijk veel storende factoren. Zoals halogeen verlichting, spaarlampen, betonnen vloeren en muren en een dect telefoon vlak naast de router.
   
 5. Ik heb hier een netgear N300 maar bedraad en draadloos haal ik toch echt geen 50Mb, hoog uit 32Mb daar houd het echt op. Alleen als ik mijn pc rechtstreeks via een kabel aan het modem hang haal ik 49Mb. Balen, ik kan namelijk niet vinden waar het aan kan liggen
   
 6. traag

  check firewall van router
  indien uit dan is snelheid aanmerkelijk hoger
   
 7. ik heb hier een dlink-855 en haal draadloos op mijn slofjes 80Mbit+ via de dlink dwa-160. De eerstvolgende verhoging naar 80Mbit mag dus nog geen probleem zijn. Onder ideale omstandigheden heb ik al boven de 140Mbit/s gezien dus ook bij 120Mbit moet het regelmatig tot het gaatje kunnen gaan.
   
 8. http://www.smallnetbuilder.com/

  Deze website kan je een eindje verder helpen kwa bereik en testen van "obstakels" van verschillende merken wireless routers, als je engels tenminste redelijk is.

  Let even op dat je op de website kijkt naar de uitleg van de bepaalde postitie's in zijn huis die hij aangeeft met een letter(belangrijk om de sterkte en bereik van het signaal te begrijpen).

  Meeste routers maken wel een verbinding maar de snelheid is iets anders.
   
 9. welke routers de nieuwe snelheid aan kunnen is diverse malen besproken. mischien vertellen wat jouw situatie thuis is. Waar welke pc staat waar je modem en router hebt of wil hebben welke verdieping. Dan kunnen wij advies geven met onze kennis
  Mozilla/5.0 (SymbianOS/9.2; U; Series60/3.1 NokiaN95_8GB/20.0.016; Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1 ) AppleWebKit/413 (KHTML, like Gecko) Safari/413
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina