1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Favorieten (zenders) indelen ?

Discussie in 'Cisco 8455DVB (HDTV/PVR/VOD)' gestart door Tigaki, 24 jul 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Beste mensen, vraag: hoe kan ik mijn zenders indelen in mijn favorietenlijst zoals IK dat wil ? Ik kan het echt nergens vinden, en volgens Ziggo kan dat niet ? ? ? Onze simpele Samsung en Humax decoder kan ik wel mijn favorieten (zenders) indelen zoals ik wil. En waarom kan ik geen uitzendingen terugkijken van RTL ? Er staat dan 'geen content". Als iemand weet hoe ik mijn zenders zelf kan indelen ben ik erg blij. De manier van zenders in de algemenen zenderlijst toevoegen naar je favorietenlijst is geen oplossing, hij zet ze er toch gewoon in zoals de decoder het wil of zoals Ziggo dat wil, geen idee wie dit bepaald. Ik hoor het heeeel graag ! Thanks.
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 25 jul 2009
 2. Tigaki, ik heb dezelfde wens als jij hebt, maar helaas, favorieten in eigen gewenste volgorde kan niet bij de cisco (wellicht bij een volgende firmware update; als die er nog komt....).:cry:
   
 3. Niet te geloven toch

  Wat een enorme sufk*tten dan bij Cisco :evil: . . . aan bijna alles hebben ze gedacht maar hieraan niet zo'n simpel iets als je zenders indelen, zoiets begrijp ik echt niet Overigens is dit ook al mijn tweede Cisco in zeer korte tijd. Ook vastlopers en nog veel meer problemen. Nadat ik eerst hemel en aarde had bewogen om Ziggo te overtuigen dat het niet aan mijn aansluitingen lag, kwamen ze met een nieuwe aanzetten. Deze nieuwe heb ik nu 3 dagen . . . . . ben benieuwd !

  Ik heb overigens Cisco gemaild . . . zou het helpen ? ?
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 25 jul 2009
 4. Zender indeling

  Ik heb een sisco 8455dvb decoder en heb mijn favorietenlijst aangemaakt en hernoemd, maar kan deze lijst niet indelen naar mijn eigen volgorde.

  Weet iemand hier raad op???

  Benny
   
 5. Will, het antwoord verderop in deze thread gegeven is vrij duidelijk toch? :wink:

  Kan niet dus!:cry:
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina