1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

LG Televisies (bijv. LH-serie)

Discussie in 'Digitale TV - DVB-C en CI+' gestart door le0n!, 24 jul 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Zijn er nog mensen met een LG tv die ervaring hebben met een Alphacrypt module?

  Ik kwam er gisteren achter dat bijna alle huidige LG tv's (en wellicht ook andere merken) gewoon dvb-c ondersteunen, zonder dat dit geadverteerd wordt. Zelf heb ik bijvoorbeeld een LG 42LH3000, die volgens de handleiding alleen een dvb-t tuner heeft. Deze ondersteund echter ook gewoon dvb-c en ik weet bijna zeker dat dit in ieder geval ook voor de rest van de LH serie (xxLH3000 t/m xxLH7000) geld.

  Gisteren heb ik eens een scan gedaan en hij vind direct alle kanalen. Alleen NL1 en NL1hd zijn uiteraard zichtbaar omdat dat het enige FTA kanaal is. Helaas kon ik geen enkele winkel vinden in de omgeving die een Alphacrypt module op voorraad heeft, dus ik heb er maar een besteld. Ik ga er van uit dat dat gewoon moet werken.....
   
 2. Tja, veel zaken (ook Nederlandse) zetten het toch echt gewoon bij de specs hoor. Hier bijvoorbeeld. Als je er een meertalige handleiding bij hebt gekregen moet je ook de handleidingen in de andere talen maar eens doornemen. Grote kans dat daar wel wordt gesproken over DVB-C.

  En lees ook dit verhaal maar eens even. Daar wordt bij de bespreking van de LG 42LH4000 beweerd dat de DVB-C tuner pas tevoorschijn komt wanneer er een andere landeninstelling wordt gekozen, in dit geval Zweden. Maar digitale TV van Ziggo werkt verder probleemloos met een AlphaCrypt CAM.
   
 3. Lg, 42lg3000

  Ik heb zelf de LG, 42LG3000, met DVB-T, Digitenne dus, kan iemand mij vertellen of ik in deze dan wel de DVD-C kan doen zoals de TV waar het wel bij kan? (eerder in dit forum beschreven) ik kan er absoluut niets over vinden, wel dat deze DVB-T geschikt is maar dat weet ik nu wel.
   
 4. Zet de instellingen terug naar default en doorloop daarna opnieuw de setup, maar kies dan als landeninstelling Zweden (de menutaal kan wel gewoon op Nederlands staan). Als je dan geen mogelijkheden krijgt om te kiezen voor kabel (of DVB-C) bij het doorlopen van de setup, dan kun je er van uitgaan dat er echt geen DVB-C tuner in het toestel zit.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina