1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

geen zenders meer te sorteren op Sony tv (alphacrypt)

Discussie in 'Digitale TV - DVB-C en CI+' gestart door twigger, 23 jul 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Ter aanvulling.......
  Er kan wellicht de indruk ontstaan zijn dat jouw en Archie's akties en postings door mij niet op hun waarde geschat worden.
  Dat worden ze zeker wel, jullie bijdragen en ongetwijfeld ook die van anderen hebben ertoe bijgedragen dat er aanpassingen gemaakt zijn/worden, met name dat er voor de gebruiker de mogelijkheid is cq zal zijn om zelf weer de basislijst te sorteren.
  Hulde daarvoor :pompom:

  Maar vandaag zijn we op een andere punt, dat is een gepasseerd station, dan heeft het geen zin meer om een ouwe koe uit de sloot te halen.
  Laten we dus onze zegeningen tellen, bij Philps is het zeker (weer) mogelijk, naar redelijkerwijs verwacht mag worden komt dat ook weer bij Sony.
  Hoe het er met de andere CI+ TV's gesteld is weet ik niet.

  Groet,
  JW
   
 2. Simpel, bij Samsung toestellen kan het ook niet en ik verwacht niet dat dit snel zal gaan gebeuren ook,als het al gaat gebeuren.
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 8 nov 2009
 3. Samsung is ook bij de andere apparatuur een slechte luisteraar. Waarschijnlijk doordat de productiehal te veel lawaai maakt.:cool:
   
 4. Zendersorteerfunctie

  Iemand enig idee wanneer Sony met de reeds lang geleden aangekondigde update komt die de zendersorteerfunctie (W5500) weer herstelt?
   
 5. Ik vraag me af of we niet worden voorgelogen.
  Van de Sony site;

  DVB-Cable- Graag aandacht voor het volgende, na het updaten naar deze nieuwe software versie zal de programma sorterings functie in dit apparaat niet meer beschikbaar zijn zoals wordt voorgeschreven door de kabelexploitant. Indien dit voor U niet acceptabel is stop dan met de update.
   
 6. Sony's advies bij update: afbreken..?

  Onder "update" verstaan zij dus kennelijk ook het advies "stop/onderbreek de update"? En daarmee is de kous af? Onacceptabel. Lijkt me iets voor TROS-Radar.:roll:
   
 7. Dat zou ik ook wel eens willen weten. concrete info please!!! :censored:
   
 8. Die concrete info staat er,die mogelijkheid komt niet terug.
   
 9. Vooralsnog houd ik me liever vast aan "anoniem"

  http://ziggo-gebruikers.nl/forum/newreply.php?do=newreply&p=236602
   
 10. Misschien dat Anoniem ons een idee kan geven over het moment dat de firmware die de sorteerfunctie herstelt beschikbaar zou kunnen zijn? Of wil Ziggo wellicht graag dat wij gedwongen hĂșn volgorde blijven gebruiken?
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina