1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

geen zenders meer te sorteren op Sony tv (alphacrypt)

Discussie in 'Digitale TV - DVB-C en CI+' gestart door twigger, 23 jul 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Een W5500 met firmware 1.303EA hier.
  Hoewel ik net als anderen van gedachten ben dat de vaste volgorde van de kanalenlijst geen uitsluitend technische reden heeft, kan ik goed begrijpen dat Ziggo de lijst graag wil houden zoals 'ie is.
  Ik zou het wel op prijs stellen als er een oplossing gevonden wordt in sorteerbare, zapbare favorietenlijstjes. Of, zoals Samsung het doet, een schaduwlijst, gekoppeld aan de hoofdlijst, waarin wel geschoven en verwijderd kan worden. (Al kan ik me voorstellen dat dit een zeer ingrijpende software wijziging zal inhouden)

  Wat voor mij echter veel belangrijker is, is dat ik een firmwareversie krijg zonder bugs. De versie die ik nu heb werkt probleemloos. In dit topic zijn er geluiden dat de nieuwe (test)firmware bugs bevat. Ik heb er denk ik meer problemen mee dat een nieuwe firmware door onzorgvuldigheid niet naar behoren werkt en random functies doet vervallen, dan een specifieke functie die gewist wordt.

  Ten slotte, als er toch met Sony over de lijstvolgorde gepraat wordt, mag er ook wel voor gezorgd worden dat de laatste 100 á 200 nummers van de kanalanlijst komen te staan zoals ze staan moeten, een juiste implementatie van de radiozenders dus.
   
 2. Ik denk dat laatste, want ik heb wel een zenderzoekloop uitgevoerd (een tijd geleden). Omdat er geen cam inzit heb ik alleen ned1 HD nu en de EPG.
   
 3. Anoniem,

  Ik zou het als Sony gebruiker zeer op prijs stellen als je dit wilt doen. Voor mij is het erg belangrijk dat ik zenders kan sorteren in de basislijst, ik wil niet klooien met favorietenlijstjes. Op dit moment staan alle updatefuncties van mijn TV uit en ben tevreden met mijn huidige FW. Ik beschouw het sorten van zenders als heilig op een televisie...

  Als de sorteerfunctie terugkomt voor digitaal, sluit ik niet uit (alleen als het noodzakelijk is), naar een nieuwere FW te upgraden..

  Misschien kun je Sony gelijk even overtuigen de TV geschikt te maken voor de installatie van een lagere FW? :)

  Model: KDL-46W5500E
  FW: 1.303EA
   
 4. Ik zou het ook zeer op prijs stellen.
  Zou het dan toch nog goedkomen?

  Model: KDL-40W5500
  FW:1.538EA
   
 5. Ik kan niets beloven, maar we doen ons best. Het voorstel is voorgelegd en zal besproken worden binnen Sony.
   
 6. Hartelijk dank voor de genomen moeite.
  Wacht vol spanning op de gewenste aanspassingen.

  Vr. Gr.
  Internetter.
   
 7. Even voor de duidelijkheid, en om teleurstellingen achteraf te voorkomen, wat is er precies voorgesteld?

  - Basislijst weer sorteerbaar maken
  of
  - Favorietenlijst 'zapbaar' maken (inclusief eigen volgorde/nummering?)

  Ik heb het gevoel dat het om het tweede gaat, terwijl een aantal mensen nog hoopt op het eerste.
   
 8. Oorspronkelijk geplaatst door Curioso [​IMG]
  Mijn interpretatie van wat anoniem hierover geschreven heeft is dat Één best op 11 mag, als de TV maar onthoudt dat het Ziggo digitale kanaal 40 is. Mijn grote vraag is nu nog, welke TV's dit kunnen?

  Vraagje aan Anoniem: Hoe gaat dat met het sorteren van de zenders bij Philips? hebben die ook een schaduw-lijst die wel sorteerbaar en zapbaar blijft zoals Samsung, of kan men daar hetzelfde probleem als bij Sony verwachten?
   
 9. Basislijst weer sorteerbaar maken zoals dit ondersteund werd, maar wel met de voorwaarde dat de delete functie wordt verwijderd.

  Het zapbaar maken van de favorietenlijst ben ik niet tegengekomen als feature bij de oude software. Het implementeren van een dergelijke functie zal wellicht meer tijd vragen bij sony. Ik heb dit dus niet voorgesteld.
   
 10. De basislijst weer sorteerbaar maken is wat ik en denk ook vele andere willen, dan heb je toch een soort favorietenlijst want de zenders die je niet wil zien staan dan onderaan.
  De favorietenlijst was ook niet zapbaar bij de oude software, had ik al eerder vermeld.
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 8 aug 2009
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina