1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

geen zenders meer te sorteren op Sony tv (alphacrypt)

Discussie in 'Digitale TV - DVB-C en CI+' gestart door twigger, 23 jul 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. 1. KLD-40W5500
  2. 9330148
  3. 1.303EA

  staat er.
   
 2. Op deze manier blijft het een welles-nietes spelletje. Feit is dat Ziggo zich op een negatieve manier bemoeit met de functionaliteit c.q. de gebruikersinterface van TV-toestellen die eigendom zijn van abonnees, terwijl ze daar niets over te zeggen zouden moeten hebben. De extra eisen die Ziggo stelt hebben namelijk niets met de CI+ certificatie van de toestellen in kwestie van doen, Ziggo gaat daar zelfs niet over.

  Verder ben je wat naief als je de motivatie van Anoniem om de basiskanaalnummers niet te kunnen wijzigen voor zoete koek slikt. Anoniem is in dienst van Ziggo en verkondigt daarmee ook de standpunten van zijn werkgever. Zoals ook in deze thread en elders op dit forum al is aangegeven (onder meer door Archie en ondergetekende) liggen er hele andere motieven aan de vaste kanalenlijst ten grondslag dan men officieel aangeeft.
   
 3. OK. Dan heb je inderdaad nog de originele firmware. Houden zo! De verklaring dat je toestel ondanks het 'aan' staan van de automatische updatefunctie niet de 'update' van Ziggo heeft gekregen is mogelijk dat er nooit een digitale zenderzoekloop is uitgevoerd met dit toestel. Dan zijn de netwerkfrequentie en het netwerk ID niet of niet juist ingevuld en kan het toestel de updates ook niet binnenhalen. Een andere reden zou kunnen zijn dat je in een deel van het Ziggo netwerk zit waar de foute update nooit 'live' heeft gestaan. Voor zover bekend zijn namelijk alleen bezitters van de betreffende toestellen in het voormalige @Home gebied getroffen.
   
 4. Feit blijft dat er iets in de Sony user interface is dat niet goed werkt met de manier waarop Ziggo werkt.

  Stel er komen HD versies van de commerciele zenders. Ziggo wil die dan automatisch in plaats van de SD versies zetten (op een HD tuner). En dat vind ik best gebruikersvriendelijk. Maar hoe moet de Sony dat doen als je de zenders verplaatst hebt, en de TV niet meer weet wat de Ziggo kanalen zijn?

  Sony zal hier iets slimmers moeten bedenken dan de functionaliteit van het verplaatsen maar helemaal weg te laten.
   
 5. Dit roepen jullie de hele tijd. Als je het maar vaak genoeg blijft roepen ga je er nog in geloven ook. Indien de informatie juist is kunnen jullie het vast wel onderbouwen met feiten en bewijzen. De beste stuurlui staan aan wal. :lol:
   
 6. Het is één groot complot daar bij Ziggo. Gelukkig hebben we hier nog een paar mensen die het allemaal doorzien en de simpele zielen onder ons op de hoogte houden.
   
 7. Wat zeg ik...
   
 8. Hij zit niet in @home gebied...
   
 9. Samsung ondersteunt dit.
   
 10. Dan ga ik die kopen in de toekomst. Heel simpel, een tv die dat niet heeft koop ik niet
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina