1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

geen zenders meer te sorteren op Sony tv (alphacrypt)

Discussie in 'Digitale TV - DVB-C en CI+' gestart door twigger, 23 jul 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. nee niet bij de mediamarkt gekocht maar bij It's, trouwens de 40W5710 is overal verkrijgbaar zowel in de in de gewone winkels als online shops. en de tv was niet duurder dan de 40W5500. Bij Modern kost de 5710 €999.
  Ik heb bij It's €1100 betaald.


  .

  Ik had toch gelezen dat de 5710 iets meer functies had, maar weet niet wat precies.
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 4 aug 2009
 2. Dat is niet waar.
   
 3. Ok niet echt overal bij de slager bv niet.
   
 4. :schater::schater: :thankyou:
   
 5. Ook online slagers niet?
   
 6. helaas maar er is wel een onlineslager die Braviaworsten verkoopt.

  nu weer ontopic
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 4 aug 2009
 7. Ook ik heb Sony benaderd:
  Vraag van mij:
  Na een automatische firmware-update zijn sommige functies in het tv toestel verloren gegaan, zo kan ik onder andere geen digitale zenders in de hoofdlijst meer sorteren. Nummer van de nieuwe firmware is 1.538 EA.Ik heb geen keuze mogelijkheid gehad om deze firmware al dan niet te installeren, en is er door het netwerk van mijn kabelexploitant (Ziggo) er op gezet. Is het mogelijk om de oude firmware er weer op te zetten? Zelf kan ik dat niet omdat de vorige firmware versies een lager nummer hebben, en de tv dit niet accepteert. Ik maak gebruik van de ingebouwde digitale tuner van de televisie. Ik kan wel een favorieten-lijst aanmaken, maar deze is ook niet aanpasbaar op volgorde en tevens is deze lijst niet "zapbaar", aleen scrolbaar.


  Antwoord van Sony:

  Naar aanleiding van uw e-mail moet ik u helaas mededelen dat wij geen ondersteuning bieden voor het gebruik van de ingebouwde DVB-C tuner in combinatie met Ziggo.
  Wij kunnen de goede werking hiervan dan ook niet garanderen. U heeft het in uw e-mail over een firmware update, maar bij ons zijn geen firmware updates bekend voor onze tv toestellen.
  U kunt het toestel ter reparatie aanbieden, maar ik raad u aan eerst te controleren of uw tv goed funcioneert met analoge tv en eventueel met een externe decoder. Mocht dit wel goed werken wil ik u adviseren gebruik te maken van de externe decoder. Dit omdat wij de werking van de ingebouwde tuner met Ziggo niet kunnen garanderen en de kans groot is dat eventuele reparatiekosten voor uw rekening komen te staan. Ik wil u daarom ook adviseren eerste contact op te nemen met Ziggo voor meer informatie omtrent de firmware update.

  Ik zeg: je mag hier zelf je conclusie uit trekken...
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 4 aug 2009
 8. Even los van de discussie over de verdwenen funcitonaliteit is het een raar verhaal van Sony dat deze niet op de hoogte is van de door hun uitgebrachte firmware updates. Ziggo is dan misschien een hoop verwijtbaar (ik breng het even heel voorzichtig) maar firmware updates uitbrengen kunnen ze echt niet. Bij Sony weet de rechter hand ook niet wat de linker hand aan het doen is...
   
 9. De toon van Sony's antwoord vond ik nogal stellig, dus zou er niet eerder sprake zijn van "handen wassen in onschuld"?
   
 10. Ik vermoed eerder dat de helpdesk van Sony een standaard antwoord geeft, net als de helpdesk van Ziggo zou doen als je daar dezelfde vraag zou stellen. De helpdesken zijn vermoedelijk niet op de hoogte hiervan. Ik denk dat je alleen bij een ander deel in de sony-organisatie iemand zou kunnen vinden die wel weet waar het om gaat.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina