1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

geen zenders meer te sorteren op Sony tv (alphacrypt)

Discussie in 'Digitale TV - DVB-C en CI+' gestart door twigger, 23 jul 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Jammer dat het protocol van firmware update's per definitie geen gebruiker verificatie vereist.

  Zou een hoop vervelende gevallen voorkomen kunnen worden.

  Misschien is dat iets om naar de fabrikanten toe te eisen van updates van firmware. En als je toch het protocol gaat veranderen waarom geen backup van de voorlaatste firmware erbij ben je helemaal klaar :) .
   
 2. Zoals vaak zal de waarheid in dit soort kwesties ergens in het midden liggen. Ik vind in de eerste plaats het de verantwoordelijkheid van Sony dat zij de juiste updates op de juiste apparatuur moet uitvoeren. Met een goed releasebeleid had Sony dit kunnen voorkomen. Ziggo had voorzichtiger moeten zijn met het distribueren van de updates op haar netwerk en meer controles moeten inbouwen. Aan de andere kant, Sony is niet een of ander obscuur B-merk, van Sony mag je wel verwachten dat ze geen fouten afleveren.
   
 3. En worden we verder weer getracteerd op een de de vele flames van jouw kant. Mijn zondag kan al niet meer stuk :grin:.
   
 4. Met dit soort uitspraken maak je je hier niet geliefd :grin::grin:. Volgens de mensen "die het weten kunnen" ligt het natuurlijk allemaal en alleen maar aan Ziggo.
   
 5. Ja van dat toestel wel.
  Je kon,nadruk op kon,dus zelf beslissen of je nederland 1 het nummer 1 gaf, of 7.
  Veronica op 8, discovery op 10.. dat kan nu na de upgrade niet meer.
   
 6. En dat toestel biedt verder geen mogelijkheden tot het aanmaken van favorietenlijsten ??
   
 7. Favorietenlijst is waardeloos, je kan favoriete zenders markeren maar ze blijven in de originele volgorde zichtbaar. Zappen kan ook niet in favorietenlijst, alleen scrollen.
   
 8. Een waardeloos toestel dus.
   
 9. Nee, dat is gewoon onzin. Met de oorspronkelijke functionaliteit kon de gebruiker alles precies zo instellen als hij of zij dat wilde hebben.

  Bovendien is er geen goede reden om de persoonlijk gewenste zendervolgorde afhankelijk te maken van een of ander systeem van favorietenlijstjes, want bij de analoge kanaalindeling is dat immers ook niet zo.

  Als je het toestel een automatische zenderscan laat doen voor de analoge kanalen, dan worden deze gevonden, van een zenderidentificatie voorzien en op een door Ziggo bepaalde volgorde gezet. Maar: vervolgens kun je dan als gebruiker de volgorde (en, indien gewenst, de zenderidentificaties) geheel naar eigen inzicht aanpassen. Er is - zoals Archie hierboven al in extenso heeft betoogd - geen enkel geldig excuus te verzinnen waarom dat bij de digitale zenders niet precies zo zou kunnen en moeten zijn. En toch is dat precies wat Ziggo wil saboteren. Dat heeft verder niets met Sony of met jouw waardeoordelen over dat merk te maken.
   
 10. Prima, jij en Archie zullen wel gelijk hebben, maar dat gaat aan de ontstane situatie niets veranderen :grin:.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina