1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

geen zenders meer te sorteren op Sony tv (alphacrypt)

Discussie in 'Digitale TV - DVB-C en CI+' gestart door twigger, 23 jul 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Volkomen mee eens. En ik zie ook graag een eerlijk antwoord op deze vraag door Ms. 007 "anoniem".
   
 2. Waarom ?? Als hij zegt dat Ziggo geen geld vangt voor een prominente plaats op de lijst geloven jullie hem toch niet.
   
 3. Die maakt ziggo altijd al voor je.

  Eigenlijk gaat het hier om de implemenatie van zender en zender nummers.

  Alle fabrikanten (zo ver ik weet) op sony na laten je in de favorieten lijsten de zenders en hun nummers geschikken zoals je zelf wil.

  Sony liet het schikken van de zenders toe op de basis lijst, alleen heeft sony besloten om dus die functionaliteit te laten vervallen om ziggo aproved te worden. Helaas hebben ze verzuimd om deze functionaliteit nu toe te voegen in de favorieten lijst.

  Een beetje "dom" laten we maar zeggen. En mijn inziens een reden voor Ziggo om ook deze versie van de firmware af te keuren.

  Ik vraag me trouwens af of ziggo bereidt is de mensen te helpen om de mensen die de oude firmware terug willen hebben in contact te brengen met de juiste personen. Via een contact formulier/ helpdesk zal het ongetwijfeld een drama worden, zoals contact zoeken via de standaard weg bij ieder b edrijf een drama is.
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 1 aug 2009
 4. Waar denk je dat dit topic over gaat?
   
 5. Juist dat bedoel ik. Wanneer je een CAM gebruikt dan houd het beleid van Ziggo zoals omschreven door "anoniem" in dat de firmware op je TV weldegelijk zal moeten worden aangepast zodat je je basislijst niet meer kun wijzigen!

  :no:
   
 6. Dat is niet waar. Ik sta hier vrij open in. Ofwel er is een commerciele reden, maar geef dit dan ook eerlijk toe. Ofwel het is een geval van een verkeerde visie op de wensen van de klant: men denk dat men de klant een plezier doet door hem/haar zo min mogelijk te hinderen in geval van netwerk updates, terwijl de klant in werkelijkheid de vrijheid om de basislijst aan te passen vele malen belangrijker vindt....
   
 7. Nog iemand die het snapt, we gaan de goede kant op :thumb up::oyeah:

  Gelukkig heb ik hier en daar wat know-how zitten in de zin van software en network engineering.. Dusja we bepalen nog altijd lekker zelf wat we met onze TV en zenders doen. :pompom:

  Alleen vind ik het zo sneu dat het allemaal op deze manier moet. Het leven kon zoveel makkelijker zijn. Maarja we willen altijd méér en beter...

  Klopt! Toch mooi als onze 007 wél de waarheid zo vertellen. :frons:
   
 8. Wat is dat toch voor een gezeur met die basislijst. Koop een apparaat die je 4 of 5 favorietenlijsten laat aanmaken en laat die basislijst voor wat het is.
   
 9. Waarom vallen we eingenlijk Ziggo aan? Uit het verhaal van anoniem blijkt dat de firmware update van Sony afkomstig is. Sinds maart wordt er getest en nu Sony de firmware definitieft heeft gemaakt en op het netwerk is gezet heeft Ziggo het gedaan? Denk dat jullie de pijlen op Sony moeten richten in plaats van Ziggo.
   
 10. Denk het niet. Ziggo is onze kabelboer en deze beheert het netwerk. Dat blijkbaar Sony zomaar iets op dat netwerk kan gooien waar, ongewild, klanten last van kunnen hebben is de verantwoordlijkheid van onze kabelboer en niet van Sony.

  Gert.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina