1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

RTL8 problemen

Discussie in 'Digitale TV - Algemeen' gestart door rebel777, 23 jul 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Ik zit in het 7421 gebied en heb de laatste weken constant last van storing (van blokjes in beeld t/m helemaal geen signaal meer) uitsluitend op RTL8. Alle anders zenders doen het prefect, en ik heb nogal wat extra Ziggo pakketjes.

  RTL8 zit in stream-15 en als ik een andere zender (Out.TV) uit stream-15 selecteer geeft dat exact dezelfde problematiek.

  Nu lees ik van een Ziggo-mederwerker alhier dat 90% van dit soort klachten aan de eigen bekabeling in huis ligt. Echter, en zoals in mijn geval, als alle andere streams perfect functioneren kan er dan nog wel sprake zijn van een eigen bekabelingsproblematiek?

  Ed
   
 2. Yep, dat kan absoluut! Zeker als die TS een conflict heeft met bv het digitenne signaal of andere potentiele storingsbronnen. Als ik jou was zou ik toch wel even een kort kwaliteitskabeltje gebruiken en die rechtstreeks tussen decoder en het aop aansluiten. Als dan de problemen verdwenen zijn als de sneeuw voor de zon heb je 'binnenhuis'-bekabelingsprobleem.

  Gert.
   
 3. Verroest, je hebt nog gelijk ook. FF met kabeltje gewriemeld en RTL8 weer goed. Ik heb 4 levendige katten en die ontzien niets als de genen opspelen, zelfs niet het lievelingsspeeltje van de Alpha kat.

  Bedankt Gert!

  Ed
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina