1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

RTL HD en Gemist vanaf oktober bij UPC

Discussie in 'Digitale TV - Zenders' gestart door crapz0rs, 23 jul 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Ziggo wil niet dat klanten extra gaan betalen voor de commerciële zenders in HD. Ziggo wil RTL Group wel een eenmalige investeringsbedrag geven voor het mogelijk maken van HD uitzendingen.

  Verder gaan er geruchten de ronde dat ziggo in overleg is met BBC over doorgifte van BBC HD ( dit najaar ) in het HD pakket.
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 24 jul 2009
 2. Kan je verwijzen naar de bron voor deze uitspraken over hetgeen Ziggo wil? Je uitspraken zijn namellijk nogal stellig. Verder vraag ik me af of Ziggo in overleg is met de BBC. Net als bij de doorgifte van SDTV BBC kanalen zullen ze dat wel weer via hun branchvereniging NLkabel doen, waarbij getracht zal worden om te voorkomen dat andere TV providers ook BBC HD mogen doorgeven als het tot een overeenkomst komt.
   
 3. Bron: TotaalTV
   
 4. In de bbc hd thread heb ik deze ook al gezet, is een antwoord van Gradus Vos op een email die ik hem heb gestuurd over BBC HD:

  Beste .....,

  Onze abonnees vragen voornamelijk om Nederlandstalige HD zenders. Om die reden zullen wij in eerste instantie dergelijke HD zenders toevoegen. Wat BBC HD betreft. Wij spreken daarover met de BBC maar vooralsnog is een eventuele opname van BBC HD nog niet aan de orde.

  Met vriendelijke groet,

  Gradus Vos  Ziggo
  Gradus Vos | Press Relations Officer | Corporate Communications
   
 5. Heb je daar ook link bij naar een specifiek bericht over hetgeen Ziggo wil? In het bericht van de overeenkomst tussen RTL en UPC vond ik geen informatie over de onderhandelingen tussen Ziggo en UPC:
  http://www.totaaltv.nl/?action=nieuws&id=2242
   
 6. Dat is toch een hele andere uitspraak van Vos, dan dat er al dit najaar al sprake zou zijn van opname van BBC HD in het HDTV pakket.
   
 7. Het staat ook in tv satelliet in het kopje rechts in het nieuws van rtl gaat hd.

  En BBC HD zijn geruchten ik ben ook bezig om het officieel bevestigd te krijgen.
   
 8. Ik zal wel kippig worden, maar ik kan het niet vinden. Heb je een directe link voor me naar de webpagina want dat maakt het zoeken makkelijker.
   
 9. Het is een ietwat belegen bericht, maar waarschijnlijk doel je op deze? http://www.totaaltv.nl/?action=nieuws&id=1657
   
 10. Trouwens, niet alle RTL-zenders gaan gelijk over op HD. Eerst zijn RTL 7 en 8 aan de beurt, later gevolgd door RTL 4 en 5.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina