1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Levertijden Ziggo

Discussie in 'Ziggo - Algemeen' gestart door Martijn71, 22 jul 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Een voordeel van de negatieve approach is dat je niet van een koude kermis thuiskomt. Ik was iets te positief ingestapt en daar had ziggo me bij m'n kladden. Het is een verdomd zware tijd geweest met veel emoties, maar nu alles lekker loopt had ik achteraf niet gewild dat het anders was gegaan. Anders kun je het echte ziggo-gevoel niet ontwikkelen.
   
 2. Hahaha, ik heb al genoeg negativiteit bij Ziggo meegemaakt, vandaar ook de relativatie ;)
   
 3. Dan moeten die mensen, als ze tenminste menselijke trekken hebben, wel een heel mooi product in handen hebben, anders loop je daar weg. En dat hebben ze ook. Lang leve de monopoliepositie.
   
 4. :applause: :)
   
 5. Tja, zou het pakket morgen komen???
   
 6. Kan ik niets over zeggen. Waar ik wel iets over kan zeggen dat de datum van mijn nalevering in my ziggo achteraf precies klopte, alleen lag het bij de buren zonder dat ik er iets van wist. Hier treft ziggo, en dat geef ik ruiterlijk toe, geen enkele blaam. Maar morgen 17:00 uur is nog maar 20 uur weg.
   
 7. Tja, gewoon afwachten maar, genoeg te doen ;)
   
 8. Ik ga niet weer offtopic in de reguliere posts, al te vaak gedaan, maar het zou fijn zijn voor eenieder als er een track&trace code werd gegeven. Mocht jou pakket morgen arriveren, dan is het nu al in handen van TNT.
   
 9. En die track&trace is er ook, het kanaal is ziggo/holland shipping/klant. De t&t code blijft voor intern gebruik, wat zou daar achter zitten, elke internershop communiceert ze naar de klant. Net weer een ontvangen van een voor mij totaal onbekende webshop, maar het geeft wel vertrouwen.
   
 10. laatst alles-in-1 plus besteld, netjes de briefen enzo gehad,
  en op mijn ziggo stond de leverdatum 18 Augustus (vandaag dus)
  dus ik heb de hele dag thuis gewacht, maar tevergeefs, geen pakket ontvangen, en k heb gewoon standaart alles, geen router oid en geen installatie,
  nu maar hopen dat het morgen komt

  M.v.G.
  Schootje
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina