1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
    Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
    Verberg deze melding

2 uur buffer werkt soms niet (HD)

Discussie in 'Cisco 8455DVB (HDTV/PVR/VOD)' gestart door exroosje, 21 jul 2009.

Niet open voor verdere reacties.
  1. Sinds de overgang naar NL HD merk ik dat de uiterst handige functie om 2 uur vast te houden van het kanaal waar je naar kijkt niet meer werkt indien je tegelijk ook nog een programma opneemt en een ander programma kijkt. Ik gebruik deze functie regelmatig als dual tuner opname mogelijkheid.

    Kennelijk zijn de data rates met HD te hoog voor de hardkisk om het bij te houden. Iemand dit ook gemerkt?

    Tevens merk ik dat de box tijdens het opstarten en afsluiten van een opname ook merkbaar slecht reageert / hangt. Ben je op dat moment de opname al aan het bekijken, dan bevriest het beeld even. Ook dit sinds ned 1 2 en 3 HD zijn.
     
  2. Ik merk wel dat er een korte kleine hapering is bij het afspelen. Daarna kan ik geen problemen constateren.
     
    Laatst bewerkt door een moderator: 21 jul 2009
  3. Hier ook, tijdens starten een freeze van een seconde of zo, daarna als een zonnetje. Ook timeshiften tijdens opnemen (beide hd streams) ging hier goed.
     
  4. Voorbeel d van gistern :

    ik neem van half 8 tot 8 de toursamenvatting op en van 8 tot half 9 journaal. Decoder staat ondertussen op NL 3

    Kijk ook de samenvatting een paar minuten later. Aan het einde wil ik begin nog even zien. Ik denk Ha hij staat nog op NL 3. Ik druk op pauze. Beeld bevriest. Ik probeer terug te scrollen : lukt niet. Ipv een vanaf 0 negatief tellende seconde aanduiding bovenin geeft ie direct op -30 minuten aan.
     
  5. Ik heb voornamenlijk het probleem dat de kwaliteit van het signaal valt naar 74% of 49%. De BER waarden veranderen dan ook. Heel snel daarna hersteld zich dit naar 100%, maar het gevolg is wel dat ik geregeld blokvorming zie en af en toe een tik in het geluid.

    Heb dit alleen met NL1,2 en 3 in HD. De overige SD en HD zenders zie ik dit niet.

    Mijn samsung HD decoder heb ik ook even aangesloten op deze plek, maar die heeft het probleem niet. Daarmee sluit ik meteen het signaal en de kabels uit en blijft alleen deze decoder over, in combinatie met de NL HD streams...
     
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina