1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Meekijken tijdens opname niet mogelijk?

Discussie in 'Humax Duovisio iPVR-9200C (SD-PVR)' gestart door TacoBorg, 19 jul 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Als ik een voorgeprogrammeerde opname tijdens het opnemen wil bekijken lukt me dat niet via het aangewezen AV-kanaal. Ik kan wel het programma bekijken via het antenne-kanaal maar niet via het AV-kanaal. Doe ik iets fout of kan het gewoon niet? Met de videorecorders vroeger ging dat prima, maar dus niet met mijn Humasxen (2 exemplaren op verschillende plekken). Graag jullie tips en / of informatie, de handleiding helpt me niet verder. De Humax is aangesloten via een 21-polige scart.
   
 2. meekijken

  Je kunt tijdens de opname gewoon starten met het afspelen van de opname zodat je dus 'meekijkt' Dus gewoon de opname starten via de opgenomen programma's.
   
 3. Een beetje laat, maar het duurde even voor het kwartje viel en ik begreep wat je bedoelde.

  Als de Humax in standby staat (en ook de logische standby tijdens een opname) wordt altijd het SCART signaal doorgelust van de ene naar de andere aansluiting. Als je wilt zien wat er opgenomen wordt zul je dus altijd het apparaat uit de standby moeten halen.

  Dit is, denk ik, afhankelijk van het merk/type. Ik kan mij herinneren dat ik bij mijn Philips VCR gewoon de TV op EXT2 kon zetten, maar bij mijn LG moest ik per se de A/V toets van de VCR gebruiken.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina