1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

ITV Netwerkfout

Discussie in 'Digitale TV - On Demand & Replay' gestart door Silvia_31, 5 jul 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Ook hier al een hele dag ITV beschikbaar...

  Viel mij wel op, dat ik sinds gisteren een nieuw IP adres vh kabelmodem heb. Het IP-adres van de STB is nog hetzelfde.

  Meer mensen met een nieuw adres? Zijn we soms over op een nieuwe server?

  Infje, kun je ons misschien vertellen wat er is gedaan en wat nu het probleem was met ITV de afgelopen weken?
   
 2. Beste lotgenoten,

  Vandaag kreeg ik in reactie op mijn twee ingezonden klachten de volgende twee afzonderlijke reacties van Z:

  "De problemen met betrekking tot de interactieve digitale tv zijn bij ons bekend. Er is de afgelopen week ook een algemen storing geweest, waarbij de diensten helemaal niet werkten. Het is nu de bedoeling om de decoder terug te plaatsen naar de fabrieksinstellingen en van hieruit de installatie opnieuw uit te voeren. wij willen hierna graag van u weten of de problemen nog steeds van toepassing zijn."

  En:

  "De grondige analyse die gedaan is houd in dat het signaal naar uw huis is doorgemeten. Hieruit kunnen wij opmaken dat wij het signaal wel goed bij uw huis afleveren maar dat het dus bij uw interne bekabeling niet goed gaat."

  Uit deze tweede maak ik op dat nog niet iedereen van Ziggauw weet dat er een storing is. De reactie dat er uit een grondige analyse is gebleken dat er bij mij een kabeltje niet goed zou zitten zal ik dan ook nooit meer vertrouwen!

  Maar het beste nieuws:

  "Ik heb voor u een geschil aangemaakt voor 1 maand interactieve televisie. Dit zal automatisch met uw volgende factuur verrekend worden."

  Het kan dus wel!

  Mijn complimenten Ziggo.

  Vincent Hartogsveld
   
 3. Het zou Ziggo sieren als ze gewoon bij iedereen een stornering doen vh abo geld, zonder dat je daar om moet vragen. De klacht is bekend, dus lijkt me niet meer dan redelijk als Ziggo dat uit zichzelf doet.

  Ik zal ze morgen ook nog even bellen om het probleem van ITV voor te leggen en de vraag wat er qua abo geld gedaan gaat worden.

  Dank voor je reactie iig!

  Groeten,

  Koen
   
 4. grondig aangetekend klagen helpt :-)

  op 14-09 heb ik een aangetekende klacht naar ziggo verstuurd met daarin de termijn van 4 weken waar in ze de ITV problemen voor mij moeten oplossen. Als dat niet lukt wil ik mijn contract ontbinden (en niet opzeggen!).

  Vandaag belde de ziggo klachtenafdeling mij en gaf aan drie maanden (zo lang heb ik ITV) terug te betalen. Na de 4 weken bellen ze mij terug om te vragen of alles alsnog goed is gekomen. Zo niet, dan wordt mijn contract ontbonden en krijg ik mijn geld terug (ook voor de cisco die dan retour gaat). Ik heb vanaf dat moment dan weer analoge TV.

  En na wat aandringen heb ik van bovenstaande afspraken zelfs een bevestiging per mail gekregen.
  Dat geeft trouwens wel aan dat ze heel goed door hebben dat het product niet doet wat ze beloven.

  pfffffff :applause:
   
 5. Hier werkt ITV (ook)! Na 3 weken rommelen en prutsen (daarbij niet geholpen door de landelijke ITV storing) heb ik gisteren voor het eerst een film via TVTheek kunnen bekijken.
   
 6. Ik heb ook gebeld, heb mijn geld terug zonder problemen: men kon zien wanneer ik voor het eerst melding had gemaakt van de storing. En ik heb een volledige maand teruggekregen. Sterker nog: het staat al op mijn rekening. Binnen 4 dagen geregeld allemaal. Hulde!
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina