1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

10 dagen!

Discussie in 'Internet - Algemeen' gestart door DennisT, 19 jul 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Ik heb al internet bij deze toko sinds de tijd van Multiweb en heb eigenlijk alleen ten tijde van Sonera grote problemen gehad, maar dat had iedereen destijds.

  De afgelopen jaren eigenlijk nauwelijks tot geen problemen en de dingen die ik had kon ik altijd zelf wel oplossen. Maar nu sinds 4 dagen komt mijn Motorola modem niet meer online. Het downstream lampje knippert alleen maar. Soms gaat ie continue branden en knippert de upstream, maar al snel is het weer terug naar enkel downstream.

  Log van het modem geeft ook aan dat er continue op frequenties gescand word, maar verder niks.

  Ik heb alles losgehaald, gecontroleerd, opnieuw aangesloten etc.

  Gisteravond gebeld met de helpdesk. Er is 2 minuten wachttijd, afijn, een half uur! later kreeg ik iemand aan de lijn, die kon alleen maar bevestigen wat ik zelf ook al wist. Een monteur kon pas op de 27e! ingepland worden. Vakantietijd zeker. Of ik kon naar Heerhugowaard naar het Servicecenter om mijn modem te laten controleren. Een vervangend exemplaar opsturen kon niet.

  Ik had nog een Elsa modem liggen, deze komt netjes online, krijgt IP adres e.d. Verder kom ik niet. Ik kan de DHCP server pingen, maar de DNS niet, dus dat houdt op.

  Ik heb nooit wat eigenlijk, en nu heb ik iets nodig en dan moet je 10 dagen wachten.

  Zakelijk heb ik ook met ze te maken en daar is het veel erger. Bepaalde zaken kunnen ze niet regelen omdat de kennis die er voor nodig is domweg niet meer in huis is. Dit omdat mensen met kennis ontslagen zijn, of zelf zijn weg gegaan na de geweldige samevoeging tot dit prutbedrijf. De omvang doet ze gewoon de das om.

  In plaats van alles goed te lopen hebben ze het veel te druk met nieuwe dingen introduceren die toch niet werken.

  Iemand een idee waarom mijn modem ineens spontaan niet meer online kan komen? Of zijn er meer mensen in deze regio die dit probleem hebben?
   
 2. Klik hier!

  misschien hebben zij een geschikte oplossing voor je ?

  waarschijnlijk zelfs beter dan Ziggo ?
   
 3. Ik bemerk enige zwartgalligheid?
   
 4. Als je elsa modem wel online komt en je bestaande modem niet, dan lijkt het erop dat het bestaande modem defect kan zijn. Je zou dan in heerhugowaard langs kunnen rijden als je niet op je monteur wilt wachten.

  Dat je elsa modem niet werkt verder kan kloppen omdat je die eerst zou moeten activeren denk ik.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina