1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

kan iemand mij vertellen of het het waard is

Discussie in 'Cisco 8455DVB (HDTV/PVR/VOD)' gestart door frankie666mic, 18 jul 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. hoi,
  kan iemand mij vertellen hoe de kwaliteit van deze hd ontvanger is,en of hij makkelijk in gebruik is.
  ik heb hem besteld [ik heb nu de samsung 360 HD],die het super doet[nooit storing gehad,en het beeld is fenomenaal op 40lg7000[100 herz tv],maar ik wil graag programmas [SD of HD]opnemen.
  is het het allemaal waard?
  de aanschafprijs van €129 vind ik niet hoog.
  wie heeft ervaring met deze ontvanger,en kan mij een serieus antwoord geven?
  bij voorbaat mijn dank
   
 2. Eur 129 is alleen bij afname van twee jaar interactieve TV en iTV is mijns inziens absoluut het geld nog niet waard. Cisco is dus eigenlijk iets duurder.

  Of hij het waard is? Tja. Ik heb hem nu een jaar en met de laatste firmware is hij bruikbaar. Zeker niet briljant. Voornaamste euvels nu nog zijn af en toe problemen met de HDMI handshake (waardoor je soms zwart beeld, groen beeld of alleen sneeuw hebt) en het niet kunnen opnemen van twee programma's tegelijk.
  Heb hem zelf gekocht omdat het de enige optie toen was om HD op te nemen.

  Zou nu denk ik de Humax 5050 kopen omdat die de mogelijkheid heeft opnames naar je PC te kopieëren, iets wat met de Cisco absoluut niet kan. Alleen de Humax kan geen iTV.
   
 3. is hij het waard

  Het is maar hoe je het bekijkt . Maar het geval werkt , al is hij soms door een onbekende reden traag . Vergeet niet dat de samsung sd /hd in het begin ook veel problemen hadden . Toen liep toen die dingen uitkwamen het geheugen vol en waren ze ook erg traag . Ik had bij de samsung hd/sd er een tijdklok tussen gezet . Die ging dan om 1 uur in de nacht een minuut uit om zijn volgelopen geheugen te flushen .:oyeah:. Daar is toen later ook een verbeterde fimware voor gekomen . Maar samsung zat in het begin ook bij kassa of radar met een probleem waar ze in het begin geen oplossing voor hadden .:schater:.

  Het interactieve gedeelte is best redelijk . De tv theek bevat echter alleen series die meestal al op tv zijn geweest . Maar als sony zijn movies on demand gaat toevoegen wordt dat gedeelte ook leuk .:pompom:.

  Dus over het algemeen genomen is het een beetje waard maar zal het in de toekomst steeds beter gaan (hoop ik ) ,al zijn de problemen zoals je in het forum kunt lezen nog niet allemaal opgelost .
  Problemen zoals verkeerde aansluitdozen , hdmi handshake ,beeldproblemen etc komen echter bij deze setup box vaker voor . Maar hoewel ik dus ook het probleem had dat mijn cisco de verkeerde firmware 1.0.2.5 had , en dat gaf aardig wat gedoe , wil ik hem nog steeds niet kwijt . Al hoop ik , en dat verlang ik van zo'n groot bedrijf als ziggo . Worden de meeste problemen in de toekomst wel opgelost .:applause:.

  Dus als we in de toekomst bv een grotere externe harde schijf aan de cisco kunnen koppellen ,want daar zitten er poorten voor op de cisco .Moet alleen in de software worden aan gezet wordt het nog een topper . Nu zit die harde schijf na een kleine dertig uur hd tv de schijf shoking full :no: , en dat is , hoewel er zoiets is als uitzending gemist ,veel te weinig .:schater: . Het is weer , zoals de friessen zeggen " het kennet ". Rare jongens die friessen :schater::thumb up::frons:.
   
 4. Dream on. Gaat niet gebeuren. Deze poorten zijn door Ziggo bewust dichtgezet om content kopiëren tegen te gaan.
   
 5. Het beleid van Ziggo is wat dat betreft dus niet te volgen. Waarom zou bij de Cisco de harde schijf niet extern te benaderen mogen zijn en bij de Humax wel? En waarom wordt bij de Cisco opzettelijk de S-Video aansluiting geblokkeerd?
   
 6. Ik heb in het forum gelezen dat er iemand is die er zelf al een grotere harde schijf in de cisco heeft gebouwd . Al heb ik daar verder niet veel over gelezen .:?:.

  Als dat zou lukken dan zou dat pobleem er niet meer zijn .En als de gegevens toch versleuteld op de harde schijf komen , en dus misschien ook versleuteld en alleen voor de cisco naar de externe harde schijf gaan. Dan kunnen ze daar geen probleem mee hebben lijkt me . Al is er altijd wel iemand die op zoek gaat naar die versleuteling .:pompom:.Al moet dit misschien in de topic grotere harde schijf inbouwen !?!? , is het iemand al gelukt met die grotere harde schijf inbouwen????:frons:
   
 7. Kan iemand nog wat vertellen over de kwaliteit vh beeld op de SD kanalen in vergelijking met de Samsung?
   
 8. via hdmi: gelijkwaardig
  Mozilla/5.0 (SymbianOS/9.2; U; Series60/3.1 NokiaN95_8GB/15.0.015; Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1 ) AppleWebKit/413 (KHTML, like Gecko) Safari/413
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina