1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
    Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
    Verberg deze melding

Het gaat lekker bij Ziggo!

Discussie in 'Internet - Algemeen' gestart door Pantech, 18 jul 2009.

Niet open voor verdere reacties.
  1. Klopt. Dat is niet meer vereist / wordt geen gebruik meer van gemaakt.
     
  2. Denk er wel aan dat je na het aansluiten van je laptop of de router je modem moet resetten (even de stroom eraf).
     
  3. Dat hebben we nu al tientallen keren geprobeerd. Ik krijg alleen een lokale verbinding.

    De volgende opties geprobeerd:
    Rechtstreeks via kabel aan het modem
    Via kabel met een router ertussen
    Middels de ingebouwde Wifi met een router ertussen
    Middels een cmdcia kaart met een router ertussen

    allen geven hetzelfde resultaat. Ergens zal een of ander vinkje aan staan die het internet blokkeert.

    Firewall & virusscanner uitgeschakeld.

    Opvallend is trouwens ook dat ik de melding krijg, verbinding lokaal, maar ik de router niet kan bereiken!

    Alle overige computers/laptops werken met bovengenoemde opties uitstekend (ik krijg internet en kan de router bereiken)
    De laptop die het nu niet functioneert doet het wel op mijn oude Orange netwerk en ook op mijn kantoor werkt hij uitstekend (zowel bekabeld als draadloos).

    Iemand nog een oplossing? :giveup:
     
  4. Dat probleem heb ik ook bij een laptop van familie van mij. De ene laptop doet het wel, de ander doet het niet. Pak ik diegene die het niet doet en neem hem mee naar de stiefvader van me vriendin. En hij doet het. Allebei ziggo netwerk. Ziggo heeft tot nu toe ook nog niks kunnen oplossen. Wifi doet het wel, draadloos niet. Zou mooi zijn als je een oplossing daarvoor kan vinden. Als je hem vind, zou je dat even kunnen laten weten. Heb van alles al geprobeerd. Ipconfig/all, release, renew. Ip herstellen in netwerk menu. Handmatig instellen. Niks werkt op 1 laptop.
     
  5. Yup, al die zaken die jij noemt heb ik ook al geprobeerd. Zeker ook een HP ? :wink:

    Ik houd je op de hoogte.
     
  6. Verbinding alleen lokaal heb ik hier eens gehad met een Toshiba laptop.
    Voorheen deed die het wel, ik heb op een of andere manier in dat Vista gebeuren die voorkeursverbinding verwijderd.
    De laptop herstart, helemaal op laten starten, en nadien pas mijn draadloos internet laten zoeken.
    Password ingevuld en het werkte weer.

    Wat je ook kan proberen is de dns servers handmatig in de laptop te zetten, of in je router checken of hij uberhaupt wel verbinding mag maken met buiten.

    Succes.
     
  7. Nee de hp laptop doet het, alleen de dell laptop niet:giveup:(alle 2 windows xp)
     
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina