1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Dit nieuwe forum is ontstaan door de samenvoeging van Ziggo-Gebruikers en Chelloo.
  Ontzet Notitie

activatie eredivisie live + de actie van 2 maanden.

Discussie in 'Digitale TV - Algemeen' gestart door derdedeurtje, 18 jul 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. catastrofus

  catastrofus Forum Member

  Berichten:
  4.754
  Kunnen wij elkaar de hand schudden. Hier dus ook niet. :wink:
  Zit nog steeds naar een zwart beeld te kijken... Ik vrees het ergste voor komende vrijdag, eigenlijk. Tsja, met de kadocard van vorig seizoen was het ook binnen een paar werkdagen gefixed. We wachten maar weer af. I don't blame chinchan, hij kan er, neem ik aan, ook niets aan doen. We zitten ergens vast in het systeem.

  Gert.
   
 2. GolfTouch

  GolfTouch Forum Member

  Berichten:
  2.776
  Hier ook nog steeds geen beeld.
  Aanvraag gedaan begin juli.

  Mail ontvangen op 5 augustus:
   
 3. catastrofus

  catastrofus Forum Member

  Berichten:
  4.754
  Ik heb zelfs het wijzigingsoverzicht al binnen van de kabelboer, welliswaar is de 14.95 keurig terug geboekt... Maar ja, geen beeld dus.

  Gert.
   
 4. GolfTouch

  GolfTouch Forum Member

  Berichten:
  2.776
  Ik kreeg vandaag ook een wijzigingsoverzicht binnen betreffende de registratie van mijn 5e smartcard. Hier stond EL nog niet bij.
  Ook in "Mijn Ziggo" nog geen spoor van EL.
   
 5. Zigmund

  Zigmund Forum Member

  Berichten:
  1.078
  Bij mij wel op Mijn Ziggo, dus Chinchan heeft zijn best echt gedaan, maar waar ligt dit aan ??????? Dit was bij @home echt beter geregeld, vandaag besteld = vandaag ontvangen!
   
 6. catastrofus

  catastrofus Forum Member

  Berichten:
  4.754
  Nou, bij @home heb ik nog niet de "vandaag besteld = vandaag ontvangen" meegemaakt, (het duurde altijd wel een paar werkdagen) maar het ging wel sneller dan dit fenomeen... :wink:

  Gert.
   
 7. Zigmund

  Zigmund Forum Member

  Berichten:
  1.078
  Even weer een update: vandaag de wijzigingsbrief ontvangen... ingangsdatum 7 augustus. Er zit dus nu al bijna een week op van mijn gratis twee maanden.... U raadt het al: nog geen beeld....
   
 8. catastrofus

  catastrofus Forum Member

  Berichten:
  4.754
  Ik heb die brief al een week in huis en nog steeds oorverdovend zwart op het scherm. Dus je weet wat je te wachten staat. :giveup:
  Maar ik neem aan dat we niet de moed verliezen toch? Ooit (niemand weet wanneer) komt het goed en geeft onze kabelboer ons, uit coulance, een maandje extra EL zonder kosten. :schater:

  Gert.
   
 9. maurice.becholz

  maurice.becholz Forum Member

  Berichten:
  254
  heb je de smartkaart er al eens uit gehaald en de ontvanger van de stroom af en hem naar 20 seconden weer aan de stroom en dan wachten tot hij erom vraagt om de smartkaart er weer in te doen. dacht ook dat het daar niet aan lag maar het bleek dus wel degelijk daar aan te liggen. dus zou het zeker eens proberen. succes.
   
 10. catastrofus

  catastrofus Forum Member

  Berichten:
  4.754
  Kom op zeg. Het is geen "gecertificeerde" ontvanger waarmee je dit soort problemen op die manier oplost! :cool: Ik heb hem, op verzoek van chinchan al eens gereboot (terwijl ik op het werk was), wat ik normaal gesproken nooit doe en nooit hoef te doen (dat bleek wel weer). Maar dat bleek niet de oplossing te zijn, uiteraard, want het hd-pakket was gewoon wel op een gegeven moment aktief en had ik beeld. Begin dit jaar had ik ook EL en dit werd gewoon aktief en niet aktief terwijl de decoder onder spanning stond.

  Gert.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina