1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Vastlopen Cisco 8455DVB HD PVR

Discussie in 'Cisco 8455DVB (HDTV/PVR/VOD)' gestart door Chriscross, 18 jul 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Bij mij heeft ie ook vanaf januari goed gewerkt en laatste tijd opeens die vastlopers. Ook is het geluid af en toe zacht van de decoder terwijl ik daar nooit aankom. Regel geluid via mijn tv en gebruik die (lelijke) cisco afstandbediening niet).
   
 2. Had ik ook, na een firmware update.
  Bij mij heeft een reset naar fabrieksinstellingen de zaak weer opgelost ...
   
 3. Ik heb ook weinig problemen met de Cisco meer, sinds ik wat aan de kabels geschud heb (echt waar!) Hij verdwijnt soms uit het EPG-menu bij programmeren, maar dat is niet onoverkomenlijk.

  Ik heb alleen iets ontdekt bij ITV waar ik helemaal niet blij mee ben. Bij het afspelen van iTv wordt de Time-shift stopgezet.
  Is dit een bug, is dit een fabrieksmanco van mijn box, of hoort het zo, en is het niet eerder opgemerkt, in ieder geval niet inde gebruiksaanwijzigingen?
   
 4. Hmm, ik wou vertellen dat dit recentelijk ook in de bug&wishlist is gemeld, maar dat heb je zelf gedaan.
  http://ziggo-gebruikers.nl/forum/showpost.php?p=197042&postcount=337
   
 5. Huidige platform lijkt stabiel. Dus Ziggo nu de verbeteringen en wenzen ...?
   
 6. vastlopen cisco 8455dvb

  bij mij is hij ook vastgelopen vandaag 11-09-2009 1 keer tijdens hart van nederland van half 11 en gister ook tijdens het laaste journal op nederland 1
   
 7. Ook bij mij loopt hij een aantal keren per week vast. Stroom eraf en stroom er weer op is het enige wat ik dan kan doen.
   
 8. Ik heb precies dezelfde problemen. Is er inmiddels al een oplossing bekend????
   
 9. Idem hier, ook sinds een week. Daarvoor (ruim een jaar) geen last.

  Mij helaas geen oplossing bekend.
   
 10. Vastlopen Cisco

  Zoals een aantal gebruikers hier reeds heeft gemeld: sinds vorige week loopt de Cisco 8455DVB hier regelmatig vast; door de stekker er uit- en weer in te steken lijken de problemen opgelost te zijn, om vervolgens de volgende ochtend te constateren dat de klok is stil blijven staan (bijv. gisteren om 4:16) - na de stroom uit- en in te schakelen werkt alles zonder problemen.

  Ook nieuw is dat de Cisco bij sommige selecties heeeeeel lang wacht alvorens het resultaat wordt getoond. Als ik bijv. kies voor EPG zie ik het resultaat soms binnen 1 seconde, dezelfde keuze een paar minuten later duurt 16 seconden (stopwatch) of langer.

  Al heb ik de discussies over o.a. firmware hier gevolgd ben ik benieuwd of er iets aan de problemen van het 'vastlopen' zal worden gedaan? is best vervelend :cry:
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina