1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Vastlopen Cisco 8455DVB HD PVR

Discussie in 'Cisco 8455DVB (HDTV/PVR/VOD)' gestart door Chriscross, 18 jul 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Zal een tipje van de sluiten oplichten, wij halen de apparaten elke nacht van stroom maar dan loopt de tuner ook nog elke dag vast.
  Dit was nooit maar sinds de update is het bij ons dus ook raak
   
 2. Ik herken mij in bovenstaande (ook ex-Casema Breda) Wel 1 Csico, want zo goed is-ie ook weer niet. Dat "Geen signaal" vooral bij de reg. omroepen maar soms ook bij alle kanalen buiten de basiszenders vind ik onacceptabel. Het programmeren/opnemen via EPG gaat hier ook probleemloos, net asls ITV. Dat is dan sinds ik mijn antennekabel zoveel mogelijk weg van andere (stroom)kabels houd.

  En ik krijg gelukkig een nieuwe afstandsbediening van Ziggo want die vertoont wel kuren als je hem ook voor TV gebruikt.
   
 3. Bedankt voor alle hulp, maar ik heb mijn eigen connectie in Groningen er al over gesproken, en die heeft mij een complete nieuwe gestuurd! Dank jullie wel voor de reacties! Michel
   
 4. Dan is je kabel niet goed afgeschermd. Probeer eens wat dikkere en beter afgeschermde kabel te gebruiken.
   
 5. Vastlopende Cisco

  Goedendag :cool:,

  Sinds een week ben ik blij met m'n nieuwe pakket van Ziggo.
  Maar..... :lol:
  ...Inderdaad, m,n Cisco loopt regelmatig vast! :?
  Zolang ik niet teveel loop te prutsen, gaat het meestal wel lang goed.
  Maar bij het gaat mis als de Cisco meerdere dingen tegelijk moet doen.
  Tja en dan kan alleen de stekker er nog uit...

  Wat is de huidige status van de problematiek?
  Ondertussen heb ik de Cisco maar aangesloten op het 3meter-signaal.
  Ergens las ik die tip.
   
 6. Op het 3-meter signaal??? Hebben we een 'oude' radio-piraat in ons midden?
  In elk geval komt er eind november een software-update die alles goed zou moeten maken. Dan zouden we van de ellende af moeten zijn.
   
 7. Krankzinnig! bij ip-tv van kpn kreeg je (als je een defecte stb had, 1 keer gehad) binnen 5 werkdagen een andere toe gestuurt, en met de oude doos kon je de defecte retour sturen.

  Nu mag je vrolijk eerst je stb gaan opsturen en als je veel geluk hebt krijg je pas na 2 weken een vervangende, met als resultaat: 2 weken geen ip-tv en zelfs geen digitale tv. Dus dubbel ellende.

  Dit MOET gewoon anders gaan worden, want ik heb ook een probleem bij het epg bekijken secu vastlopen, maar heb toch geen trek om misschien wel 3 weken geen digitale tv te kijken, en! mag daarna natuuurlijk nog vrolijk tig brievn gana schrijven om het geld terug te vangen.

  Sorry ziggo, waardeloze service dit!:no:
   
 8. Zo, ben net nieuw in het Ziggo wereldje. Nu telfort inet+bellen en 1 tv thuis op ziggo normale tv. Gister alles in 1 plus besteld met 99 euro voor de cisco decoder. Ik lees hier iTV pakket erbij... ik mag hopen dat ik geen extra maandkosten ga betalen voor iptv of wat het ook is. Ik kijk enkel nld123 en rtl4, eventueel in digitale kwaliteit via hdmi, meer wil ik niet.

  Dat hele tv on demand kan me gestolen worden. Neem aan dit ik dit er neit bij hoef te nemen he. En mocht de cisco niet bevallen gaat ie voor 200 op marktplaats.

  thx lui:wink:
   
 9. Er zit een installatiepakket interactieve televisie bij: enkelgats aop en 4-voudige breedbandversterker. zie hier blz 3
  Dus geen abonnement op iTV.
   
 10. Hallo Cor,

  heb je inmiddels al een nieuwe ontvangen en werkt die wel goed?? Ben heel benieuwd!
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina