1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Vastlopen Cisco 8455DVB HD PVR

Discussie in 'Cisco 8455DVB (HDTV/PVR/VOD)' gestart door Chriscross, 18 jul 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Hmm, wat ik nou sinds het weekend in ene heb?!?

  Als ik naar het menu ga of EPG of Mijn Opnames, loopt het ding vast.
  Menu met zwarte achtergrond, geluid gaat door, beeld niet.
  En reageert voor de rest nergens meer op.

  Aan en uit werkt wel, maar beeld blijft hangen.
  Alleen stekker erin en eruit dan werkt hij weer, TOTDAT ik weer naar EPG/menu etc ga....

  Het #1 stopwoordje van de helpdesk gaat dus niet werken: "resetten naar fabrieksintellingen". Want zodra ik op menu druk, crashed het ding!
   
 2. Kabel loshalen en dan opstarten. Daarna kun je mogelijk wel resetten naar fabrieksinstellingen.
   
 3. Ja dat werkte, hij loopt weer!
  En de opgeslagen films bleven zowaar gespaard.

  Toch wel weer handig dat je de zenders niet kan sorteren bij de Cisco,
  hoef je ze na een reset ook niet helemaal opnieuw te sorteren:-P
  Ben wel mijn favorieten-lijstje kwijt.

  Al met al blijft het een (zeer) buggy apparaat...
   
 4. Vastloper bij subtitles

  Gebruik van de subtitles (bijvoorbeeld van BBC) is al geen feest (subs blijven vaak hangen), maar het gebruik ervan bij het terugkijken van een opname levert crashes op. Ook foutmeldingen als error 40, gevolg door LOAD, en reset.
  Hoop dat subtitles in een volgende firmware versie naar het niveau van de oude Samsung decoder gaan. Die deed het al jaren goed.....
   
 5. Ik heb sinds een anderhalve week dat als ik van zender wissel het beeld op zwart gaat en het geluid van de vorige zender doorloopt. Gebeurt niet heel erg vaak maar toch te regelmatig. Alleen de stekker er uit helpt dan. En dan ben ik steevast mijn favorieten kwijt.
  Bij de EPG heb ik al maanden dat bij het programmeren van meer dan 1 opname, de EPG crasht en er wordt teruggekeerd naar de ontvangen zender.

  Ik hoop dat we toch een keer een verrassende firmwareupdate krijgen eind october. Met echte teletext bv. Of een Timeshiftrecording-mogelijkheid. En Favorietenlijstjes zoals in andere STB's mogelijk zijn....
   
 6. Cisco 8455 DVb

  De volgende vraag naar Ziggo gestuurd en daaronder staat hun antwoord, waar ik niets aan heb want dat is allemaal goed.

  In het verleden heb ik meegedaan met de proef bij Ziggo voor interactieve TV en daarbij na afloop besloten de Persoonlijke videorecorder Cisco 8455 te kopen. Regelmatig heb ik de volgende problemen met dit apparaat.
  - Dagelijks de Cisco ontvanger van de netspanning halen, om het apparaat weer te laten functioneren na een vastloper.
  - Zeer regelmatig vastlopen van de Cisco 8455 ontvanger, ook bij het in stand-by staan van het apparaat.

  Indien u de melding “Netwerkfout” krijgt bij het opvragen van interactieve diensten of als de installatie niet wordt voltooid, is er meestal een probleem met het uitgaande signaal. Veel standaard huisversterkers laten dit uitgaande signaal niet door. Hierom is het van belang dat u uw huidige signaalversterker vervangt door de meegeleverde signaalversterker.

  Indien u een wandcontactdoos gebruikt met zowel een tv als radio aansluiting dient ook deze vervangen te worden. Hier plaatst u de meegeleverde wandcontactdoos met enkel een tv aansluiting. Dit is van belang aangezien de wandcontactdoos met twee aansluitingen sommige frequenties voor interactieve diensten filtert.

  Een uitgebreide beschrijving voor het aansluiten van de interactieve decoder is hier te vinden op onze website.
  Een handleiding over de activatie en algemeen gebruik is hier te vinden.
  Een uitgebreide handleiding over de Cisco 8455DVB is hier te vinden.

  Wanner komt er duidelijkheid ???????

   
 7. Infje, sinds gisteren weer problemen. 's Avonds zet ik de cisco altijd op een radiokanaal. Vanmorgen was de cisco niet overgegaan naar het laatst gekeken tv-kanaal, zoals dat altijd gebeurt, maar stond nog op het radiokanaal. Toen de radio aangezet werd, hadden we geluid van .... de TV. De cisco was niet naar een ander kanaal te zetten, dus moesten we wéér achter de tv duiken om de stroom van de cisco af te halen. Daarna: geen probleem meer, alleen dat de cisco zo'n 2x per dag van de radio naar de tv overschakelt.
  Zijn er opnieuw problemen????????
   
 8.  
 9. Het opvragen en afspelen van een simpele ooit gemist aflevering van Teletubbies duurt ongeveer een minuut of 4 [vanaf de eerste druk op de afst.bediening tot werkelijk afspelen]. Ik probeer de kleine maar niet teveel aan te sporen tot het kijken van deze afleveringen, daar ik gewoon mijn irritatiegrens bereikt is.
   
 10. Ja, het is inderdaad weer begonnen. Laten we hopen dat Ziggo stopt met testen, als dat het inderdaad is. Vwb de problemen die ik heb met het automatisch overschakelen van radio naar TV: ik heb nu een paar keer een test gedaan: precies 6 uur na het aanzetten van de radio wordt er overgeschakeld naar TV! Misschien is dat voor de ziggo-programmeurs een richtlijn......
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina