1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
    Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
    Verberg deze melding

Netgear WN111v2 i.c.m. Windows Vista

Discussie in 'Internet - Eigen netwerk' gestart door dieco, 15 jul 2009.

Niet open voor verdere reacties.
  1. Na installatie van mijn AiE Plus door de monteur bleek dat mijn Netgear WN111v2 op geen enkele manier (draadloos) verbinding wilde zoeken met de router (Netgear WNR3500). Allerlei oplossingen geprobeerd, maar niets hielp. De conclusie: het KON aan Windows Vista liggen.
    Monteur ging weer weg en ik ben gaan proberen om het op te lossen. Nieuwste drivers hielpen niet ... niets hielp. Toen ik bijna tot de conclusie kwam dat ik Vista dan maar opnieuw moest installeren, kreeg ik een ingeving: de services!! Toen ik echter 'WLAN Autoconfig' wilde starten (stond inderdaad uit) kreeg ik een foutmelding (fout 1068). Oh jee ...
    Nog eens even verder gezocht omdat ik wist dat er in het register een bepaalde waarde staat die je kunt veranderen. Toen ik dat eenmaal gevonden had en de waarde veranderd, deed de WN111v2 het ineens wel heel enthousiast. Ik weet niet of er mensen zijn die ditzelfde probleempje tegen komen, maar hieronder de oplossing:

    1. Open regedit. Maak een backup van het register (better safe than sorry)
    2. Ga naar HKEY_LOCAL_MACHINE / SYSTEM / CurrentControlSet / Services / Ndisuio
    3. Zoek "Start". Als dat op 4 staat, dan moet je dat veranderen naar 2 of 3 (ik heb zelf 2 gebruikt)
    4. Ga naar HKEY_LOCAL_MACHINE / SYSTEM / CurrentControlSet002 / Services / Ndisuio
    5. Zie stap 3
    6. Sluit Regedit
    7. Start de pc opnieuw op

    Volgens mij kun je ook volstaan met stap 1 t/m 3, maar dat kun je zelf ook uittesten.

    Zo, ik hoop dat iemand hier iets aan heeft.
     
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina