1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

teletekst cisco ontvanger

Discussie in 'Cisco 8455DVB (HDTV/PVR/VOD)' gestart door nicjok, 13 jul 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. als ik bij ned1 of 2 en 3 de teletekst opvraag ,en ik ga naar pag. 888 ondertiteling,verschijnt wel de ondertiteling,maar geen beeld.mijn vraag is zijn hier meer problemen van bekend,heb hem vorige week gekocht en aangesloten,ben zeer tevreden,haarscherp beeld,met hdmi,niet met scart dan is het iets minder.alleen nou de ondertiteling nog,altans het beeld erbij
   
 2. Bekend probleem. De Cisco ondersteund GEEN Teletekst ondertiteling, alleen DVB ondertiteling.
   
 3. wat is hier aan te doen,of zou dat nog goed komen, via een volgende update. het probleem is dat ik namelijk doof ben,dus als ik dit had geweten dan had ik nog even gewacht,ik krijg trouwens wel ondertiteling via mijn samsung tv,maar dan alleen als hij aangesloten is op de scart aansluiting,dus niet via de hdmi aansluiting. trouwens nog bedankt voor de snelle reactie.
   
 4. Je kunt er zelf helaas niets aan doen. Ik heb nergens in de aangekondigde firmware meldingen gelezen dat dit aangepakt gaat worden. Zou er niet op rekenen dus.

  Wat dat betreft heb je dan pech: de Cisco denige decoder die dit niet ondersteund.

  Kun je hem nog ruilen? Zou anders de Humax 5050 overwegen. Die heeft alleen geen interactieve TV, maar voor de rest naar ik hoor (heb hem zelf niet, heb alleen de Cisco) juist meer opties.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina