1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Info in scherm

Discussie in 'Cisco 8455DVB (HDTV/PVR/VOD)' gestart door Arnold60, 11 jul 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Als ik normaal tv kijk, wordt in het scherm uitsluitend het Ziggo-kanaal aangegeven. Bij het bekijken van een opname wordt de afgespeelde tijd en een klein teken dat het een opname betreft aangegeven. Indien tv wordt gekeken en gelijktijdig een programma wordt opgenomen, wordt slechts het kanaal dat bekeken wordt aangegeven.

  Op foto's van de Cisco zie ik echter veel meer info in het scherm. Wat moet ik doen om deze info zichtbaar te krijgen ?
   
 2. Wat zou je willen dan? Dit is bij iedereen zo.
   
 3. Ziggo heeft de firmware aangepast helaas en eigenlijk totaal verneukt naar mijn zeggen !!
  Net zoals t-mobile en vodafone altijd doen met mobieltjes ze verneuken de software met hun logo's en creëren grote bugs omdat die stumpers er niets van kennen
   
 4. Kun je ook aangeven wat er in jou ogen 'totaal verneukt' is dan, ten opzichte van de 'originele' firmware?

  Gezien je opmerking, neem ik gemakshalve aan, dat je bekend bent met andere firmware voor de Cisco, waardoor een dergelijke uitspraak kunt doen?
   
 5. Sluit me hier helemaal bij aan, totaal ongefundeerd.
  Bedoel het helemaal niet verkeerd, maar zoals je het nu op schrijft lijkt het meer op een flame naar Ziggo dan iets wat je met feiten kan onderbouwen.
   
 6. Ik moet zeggen, ikzelf irriteer me mateloos aan al die ziggo spam op de decoder. Ik haat reclame uitingen. Ik vind dat als ik de jackpot heb betaalt voor een apparaat dat ik niet gespamt hoeft te worden door logo's van de kabelaar. Als het de fabrikant van het apparaat is nog tot daar aan toe. Maar wat is de meerwaarde van al die ziggo spam?
   
 7. Waar doel jij dan precies op? Spam van Ziggo op de decoder? Ik heb hier nog nooit iets van gezien namelijk.
   
 8. Denk dat de logo's van Ziggo worden bedoeld. Deze krijg je met de aangepaste firmware mee. Ook de Ziggo screensaver laat je duidelijk zien wie je provider is.

  Een nettere oplossing zou zijn dit als gebruiker te kunnen uitschakelen via een instelling. Normaal moet je als bedrijf betalen als je reclame wilt maken. :)
  Ook je kenteken, fiets spartborden, ect. ect. worden bewust door een leverancier gebruiks als 'gratis' reclame medium. Is er langzaam ingeslopen en wordt door de meeste mensen geaccepteerd.

  -=SnarF007=-
   

 9. Aha, dit is dan waarscheinlijk alleen zo met de interactieve tv ontvanger van Cisco? Mijn SnamSnung heeft namelijk helemaal geen last van Ziggo verschijnselen
   
 10. Dat is precies wat ik bedoel.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina