1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
    Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
    Verberg deze melding

Sitecom WL-342, verbinding valt regelmatig uit

Discussie in 'Internet - Eigen netwerk' gestart door Dibbuz, 11 jul 2009.

Niet open voor verdere reacties.
  1. Ga ik vanavond proberen. Ding gaat sowieso morgen naar Sitecom.
    Ik ken toevallig iemand die daar werkt en die komt hem morgen ophalen.
    Zal uiteraad wel niks uitkomen, zoiets is alleen bij mij :cry:

    Bedankt voor je tijd en moeite :thankyou:
     
  2. Sitecom 300N WL-342

    Ook ik heb de router teruggestuurd, en verwacht deze week weer een nieuwe. Had ook teveel problemen
     
  3. Gisteravond nog 1x alles opnieuw gedaan.
    Alles uit, modem aan, router aan, pc aan en wizard gedraaid.

    Doet dat ding het de hele avond goed... zakt toch je broek vanaf...
    Gaat toch vandaag even mee om te checken:shock:
     
  4. Heb nu een Sitecom mimo-XR. Tot nu toe geen enkele uitvaller :grin:
    Ook de laptop en de Popcorn Hour doen het perfect *afkloppen!*
     
  5. De Mimo omgeruild voor een W306 en geen problemen meer :pompom::pompom::pompom:

    Nog niks gehoord over die 342maar ik ben blij dat deze het normaal doet.
    Bedankt voor de hulp nogmaals :thankyou:
     
  6. Fijn voor je,

    Hou ons op de hoogte, wanneer die WL-342 terugkomt; het is handig om te weten of het inderdaad alleen om een exemplarische fout ging.

    Mees de Roo
     
  7. Ik heb niets met Sitecom, maar ik heb veel Sitecom routers WL-342 geinstalleerd voor kennissen/vrienden met een Ziggo abonnement. De WL-342 doet gewoon wat het ding moet doen. Als de WL-342 het probleem is zal dat een exemplarisch probleem geweest zijn.

    Is er misschien een WL-342 versie1 omgezet naar versie2 ?

    Fijn dat de hele handel nu tenminste werkt.
     
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina