1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Kosten telefoon nummer klantenservice

Discussie in 'Ziggo - Algemeen' gestart door foxy, 8 jul 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Dat zou de mooiste optie zijn voor zowel de klant als Ziggo.
  De klant tevreden en Ziggo kan aan zijn belrekening zien of hij zijn zaakjes voor elkaar heeft. Hoe beter de klant geholpen wordt des tevredener de klant is en des te minder geld het Ziggo kost.
  Een win / win optie in mijn ogen.
   
 2. Dat wordt regelmatig gedaan, mega groot nadeel waar je tegenaanloopt dat is dat de mensen die worden gebeld, vaker er een erg lang gesprek van willen maken...
  Sommige vragen volkomen terecht, maar het doordraven is waar ik op doel.
   
 3. Dat gejammer van je over arme mensen vind ik niet oke.
  Als mensen met een pre paid moeten bellen naar de helpdesk wordt je ook arm. Dan maakt lokaal tarief of 10 cent niet zo veel meer uit. Ik heb vorige week zelf moeten bellen. Het gesprek inclusief keuzemenu en enkele seconden wachttijd was niet meer als 5 minuten. Dus dat kost me dus 50 cent. Daar koop je nog geen doos hondenbrokken voor.

  Uit eigen ervaring weet ik dat de tijd die ik met de helpdesk bel grotendeels niet komt door storingen, maar door eigen fouten in routers en installatie of nieuwe wensen/ abonnementen. Ik denk dat bij veel meer mensen zo is.
  Ziggo zal vast wel de juiste getallen hebben.
   
 4. Dit laatste betwijfel ik! Veel problemen komen door Ziggo zelf, grove fouten van hun kant, te late levering of geheel geen levering. Geen verbinding meer, geen telefonie meer, Problemen mt ITV, Docsis3 etc, orders die vastlopen, geen actie op gemelde problemen, geen terugkoppeling. Uit eigen ervaring weet ik dat je echt ongans kunt bellen met Ziggo en nog komt er geen actie.

  Ik ben blij met de hulp op dit forum, een grote pluim voor de mensen van Ziggo op dit forum! :pompom::pompom::pompom:

  Wat betreft nieuwe abo's: daar wordt Ziggo beter van, dus daar hoeft Ziggo niet via het beltarief aan te verdienen.
   
 5. Ik hoop dat je niet alle problemen hebt gehad met Ziggo die jij nu opnoemt.
  Zelf moet ik nu ook bellen doordat ik wel een abonnement heb afgesloten maar nog steeds na 48 uur geen HD kanalen kan zien.

  Ik ben ook tevreden met alle hulp en informatie die hier te krijgen is.

  10 cent per minuut komt overeen met 6 euro per uur. Dit geld krijgt Ziggo niet eens allemaal. Er blijft ook van alles bij kpn hangen. En ik denk dat er geen werknemers zijn die bruto minder dan 6 euro kosten. Dus de helpdesk is een service van Ziggo, die hun veel geld kost.
   
 6. Waarschijnlijk een CISCO centrale dan

  ik ken zo'n apparaat - geeft netjes de wachttijd aan, maar die begint pas te tellen als het "bandje" met wachttext voorbij is
  de werkelijke wachttijden zaan meestal langer ( en in ons geval ) soms korter

  er zit ergens een foutje in de statistiekmanager, die het geheel niet helemaal fris doorstuurt, of berekend
   
 7. Ik geloof echter dat we ook al abo-geld betalen. Ik neem toch aan dat de helpdeskmedewerkers niet betaald worden uit de belopbrengsten!!!!!:no:
   
 8. Uit het abonnementsgelden worden ook de medewerkers betaald. Belopbrengsten bestaan er niet (alleen met extreem lange wachttijden) volgens mijn berekening. En dat was nou net mijn punt.
   
 9. Zonet even de helpdesk gebeld. Het bandje met keuzemenu was ik met 1 minuut door. De wachttijd was precies 2 minuten terwijl een bandje gemiddeld 1 minuut aangaf. Dat vind ik een zeer acceptabele wachttijd.
   
 10. Ook dit is een sterk punt... tuurlijk gaat dit niet voor iedereen op, maar de meeste problemen die worden aangemeld liggen inderdaad in slechte bekabeling en andere apparatuur van de klant zelf.
  Denk ook eens instellingen op een pc, je wilt niet weten hoeveel mensen een pc hebben, maar echt geen benul hebben van een firewall en of anti virus die bv door updates ineens toch net wat meer is gaan blokkeren dan bedoelt. Diezelfde klanten is het best heel lastig uitleggen dat er ineens geen email binnenkomt, want dan krijg je het wel bekende "het heeft altijd gewerkt, en ik heb niks aangepast, dus het ligt aan Ziggo"

  enzovoorts...

  dit haal ik aan om aan te geven dat bij een gratis nummer er echt heel veel onzin belletjes extra zullen gaan binnenkomen.

  Ik persoonlijk vind het idee wat door Cees laatst ergens werd geplaatst een betere, maar wil wel even met nadruk aanhalen dat als jij kan aangeven dat het aan Ziggo lag, en je dient een klacht in, je gewoon je geld terug kan krijgen mits je inderdaad gelijk hebt!!
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina