1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Kosten telefoon nummer klantenservice

Discussie in 'Ziggo - Algemeen' gestart door foxy, 8 jul 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Met een MSX.......
  ( ja , in leeftijd beginnen oud te worden.....)

  Vr. gr.
  Internetter.
   
 2. Wat je zegt! In leeftijd.
  In geest probeer je jong te blijven. :frons:
  :pompom:
   
 3. Pfff wilde net bellen. Is het nummer weer 10 cent per minuut! (en nee bel niet mobiel:))

  Verder was de wchttijd erg lang(werd verteld) dus maar opgehangen.

  Het zou Ziggo sieren als ze eens luisteren naar de klanten. De medewerkers doen hun best, dat weet ik. Maar ik begin het behoorlijk beu te worden.
   
 4. GolfTouch

  GolfTouch Forum Member

  Vorige week ook met Ziggo contact moeten leggen via het 0900 nummer. Dat werd gevraagd in de e-mail.
  Na ruim 30 minuten in de wacht gestaan te hebben werd ik eindelijk geholpen. (Misschien op het verkeerde tijdstip gebeld?).
  Medewerker van de Klantenservice gaf aan dat de wachttijd niet of nauwelijk is veranderd sinds de terug schakaling van lokaal naar 10 cpm.
  Hij bood zijn excuses daarvoor aan.

  Ik gaf aan dat in de e-mail gevraagd was om te bellen. Volgens hem wordt dat inderdaad meer gevraagd terwijl enkele zaken ook prima via het contactformulier afgehandeld konden worden.

  Maar goed, uiteindelijk kon hij mij ook niet verder helpen, omdat het naar de 2e lijn (of zoiets) doorgezet moest worden. Om die reden werd gevraagd om alsnog het contactformulier in te vullen en het referentienummer daarin te vermelden. Dan stonden alle gegevens in ieder geval duidelijk op een rijtje.

  Beetje vreemde gang van zaken.
   
 5. Lokaal-tarief gsm-nummer aamaken!

  Dan zouden ze dat maar weer erg snel naar het oude tarief moeten terugbrengen!

  Tevens de suggestie van CeeS overnemen om een apart lokaal-tarief gsm-nummer aan te maken.

  We worden voor het lapje gehouden. (netjes gezegd, nietwaar :mrgreen: )
   
 6. Wachttijden zijn de hele dag al onder de 1 minuut, in sommige gevallen onder de 30 seconden......
   
 7. En dit is precies het kastje naar de muur sturen waar de helpdeskmedewerkers op getraint worden. Je schiet geen moer op met het contactformulier en ook niet met de reguliere helpdeskmedewerker.

  Je moet echter wel 10ct per minuut betalen!!!! Een ronduit belachelijk tarief, bij @home was dit de laatste jaren een lokaal tarief (dus niets meer of minder dan de werkelijke lokale belkosten). Mijns inziens mogen de kosten van een helpdesk nooit hoger zijn dan een lokaal tarief.

  PS ik wordt uiteindelijk altijd goed geholpen door medewerkers van Ziggo op dit forum.
   
 8. Dit blijft me verbazen. @Meermeer die vandaag te horen krijgt dat wachttijden lang zijn en @kingpin die dit waarschijnlijk ook heeft nagevraagd intern komt op de hele dag minder dan 1 minuut.

  Ook wij hebben deze ervaring als we wachttijden aan de orde stellen. De klanten klagen over lange tijden en wij worden geconfronteerd met statistieken die heel wat anders laten zien. Einde discussie.

  Wat men dan even wel vergeet is dat men de ontevredenheid van klanten daarover, niet mee wegneemt. Die blijft wel klagen ook al toon je dan 1000 keer met je eigen statistieken aan dat de klant eigenlijk tevreden zou moeten zijn.
   
 9. Volgens mij moet een beltarief niet gekoppeld zijn aan wachtrijen o.i.d.
  Een lokaal tarief is een redelijk tarief, alles wat men meer vraagt krijg ik de handen niet voor op elkaar! Komt nog bij dat voor het tarief dat Ziggo nu vraagt het niet zo kan zijn dat je een ongeschoolde nietswetende uitzendkracht aan de lijn krijgt. Het spijt me te zeggen, maar uit eigen ervaring weet ik dat je mensen met kennis en kunde niet te spreken via de helpdesk. Terugbellen met een terugkoppeling verdommen ze bij Ziggo.
   
 10. Inderdaad, in de beleving is de wachttijd altijd langer dan hij is in gevallen van meer dan 5 á 10 minuten. (bel maar eens de ambulance en zet de emotionele wachttijd af tegen de werkelijke wachttijd)
  Toch zijn deze wachtijden niet uitzonderlijk bij Ziggo. Daarbij maken relatief veel mensen fouten bij een voicegestuurd menu wat ook tijd en geld kost. Hoe meer opties, hoe meer irritatie.

  Op de TV was een tijd geleden een reportage over Ziggo waarin werd gesteld dat men niet eens meer op de wachttijden letten die op grote matrixen zichtbaar waren. (ongelooflijk voor een callcentre wat een helpdesk in wezen is.)
  Daarbij zijn statistieken vaak ook 'jumping to conclusion'-papieren. Maw. je laat zien wat je graag wil laten zien.

  Inderdaad is een klagende klant het ergste wat je kan overkomen. Een bekende stelregel is; ,,Ontevreden klanten vertellen hun ervaringen ook nog eens aan 22 mensen’’, zegt Van Leeuwen. ,,Meestal om anderen te weerhouden om met dat bedrijf zaken te doen. Maar is de ervaring positief, dan krijgen acht mensen het te horen. Ontevredenheid bij één klant kan dus dertig potentiële klanten schelen.’’

  De Klant is de ambassadeur van een bedrijf!
  Ziggo zou eens een psycholoog in dienst moeten nemen.

  De vaste lezers van deze pagina weten het: niet elk bedrijf lukt het zijn klanten ’zeer tevreden’ te stellen. Aan de lopende band melden mopperende lezers zich bij de ombudsredactie. Ze stuiten op bijna autistisch gedrag van providers, energiebedrijven, restaurants, garages, verzekeringsmaatschappijen en instellingen in de sociale zekerheid.

  Voor de directie van Ziggo zeer lezenswaardig; http://www.noordhollandsdagblad.nl/nieuws/ombudsman/article4972005.ece/Klant_ambassadeur_van_bedrijf
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina