1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Kosten telefoon nummer klantenservice

Discussie in 'Ziggo - Algemeen' gestart door foxy, 8 jul 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Als Ziggo eens zou beginnen met de storingen website goed up-to-date te houden dan hoeft er lang niet zoveel gebeld te worden naar de helpdesk en kan dus het personeels bestand behoorlijk worden ingekrompen. Verder zouden helpdesk medewerkers meer informatie moeten ontvangen van de technische afdelingen zodat ze niet continu dat zelfde domme standaard scriptje hoeven af te draaien waarbij je gewoon al weet dat de klant weer opnieuw gaat bellen omdat het niets helpt. Wederom een besparing waar Ziggo zelf de hand in heeft. En ook zou het behoorlijk schelen als Ziggo gewoon eens eerlijk grote storingen gaat toegeven zodat klanten niet hoeven te blijven bellen omdat er niets opgelost wordt.

  Dat personeel dat bij al die nodeloze helpdesk acties betrokken is, dus inclusief de monteurs, wordt al door ons bekostigd via het veel te hoge basis tarief voor de kabel. Dat tarief zou ook behoorlijk naar beneden kunnen als Ziggo haar zaakjes eens goed voor elkaar zou hebben in plaats van altijd maar verstoppertje te spelen als het gaat om storingen.

  Waarom wordt trouwens die 10 euro cent per minuut niet weer terug gedraaid aangezien de helpdesk al weer dagen niet bereikbaar is vanwege de vele storingen? Die prijs was toch onlangs weer omhoog gegaan omdat Ziggo weer bij zou zijn met het verwerken van de klachten?
   
 2. Of het nu 10 cent per minuut kost of 1 cent per minuut, maakt voor de prepaybellers niet uit, die blijven de hoofdprijs betalen waar alleen hun mobiele telefoonproviders rijk van worden. Telfort rekent bijvoorbeeld 1.25 plus die 10 of 1 cent. Of je nu 1.26 of 1.35 per minuut betaalt maakt dan ook niet zoveel uit....

  Gewoon een 'normaal' nummer erbij openen en met nummerherkenning alleen mobiele bellers toelaten. Mensen met nummeronderdrukking en vaste nummers een bandje laten horen dat ze het 0900 nummer moeten bellen zou al een hele verbetering zijn.

  Maar klagen over hoge kosten kun je beter bij de overheid doen, die waren bezig met deze woekerpraktijken van mobiele telefoonproviders, maar ik hoor weinig meer over het beperken van de kosten van bellen naar 0900.

  Waarom het nodig is om prepayers 1.25 per minuut te berekenen, terwijl dezelfde telfort voor abonnees het buiten-bundel tarief van 0.25 per minuut berekent is schandalig. (zal bij andere providers niet anders zijn)
   
 3. Same here, maar dan zal ik wel onder de ziggolovers geschaard worden

  Nooit een 'echt' probleem meegemaakt met Ziggo, en heb de instelling internetabb. = vaste last

  Als ik de HD nodig heb, dan bel ik ze toch wel ( 1ct / 10ct. per minuut )

  alleen werk ik zelf op een meldkamer ( alarmcentrale) en onze gratis nummers van storingsdiensten en servicecentra worden werkelijk overspoeld met 'lompe' mensen

  idd. van mensen die een taxi willen bestellen, en dan boos worden omdat we ze niet kunnen helpen ( zo'n moeite is het toch niet - even een telefoontje, mijn beltegoed is bijna op )
  tot mensen die bij ons klagen dat UPC/Ziggo niet goed op de systemen werkt.

  en ja, zelfs vragen over de snelheid van het modem heb ik al gehad, of dat te maken had met het internetten van hun zoon
  DAAR zou je dan een gratis lijn voor instellen, nee bedankt
  dan maar laten betalen ( had ik al eerder aangegeven )
  @ leonardo : je WIL geen standpunt aanpassen, want daar is het ZGV niet voor, dat is om te klagen.
  maar IK ben wel tevreden, dus mijn standpunt is OOK heilig
   
 4. Ik vraag mij af, waarom er niets met de teletext word gedaan, op kanaal 11. Ze zijn daar zo snel mee, dat we nog steeds niet weten, dat we Sci Fi Channel hebben. Nee, daar staat alleen maar, dat we meer kunnen krijgen, maar vooral dan ook meer mogen betalen. Als ze daar nu eens alle noodzakelijke info en probleem oplossingen op zouden zetten. Dan zou de helpdesk het een stuk gemakkelijker hebben. Voor ons gebruikers, schept het misschien ook wat meer duidelijkheid.
   
 5. Opzeggen omdat het tarief van de HD weer op zijn oude nivo is? Weet je wel zeker dat je in het goede topic je gram zit te uiten? Ik lees maar 1 zin die in het topic past, de rest gaat over andere dingen die niet in dit topic aan de orde zijn. Het begint al aardig standaard te worden : Antwoorden gemarineerd in een "ik ben heel erg boos op Ziggo sausje".
   
 6. ?????
   
 7. Praktisch alle prijzen stijgen.
  dit noemen ze indexering, en heeft met de (handels)markten te maken.

  De prijzen die omhoog gaan, gaan met komma-centen omhoog, wat een gedoe om een hoop lucht

  benzine prijzen stijgen wekelijks, en dalen 5 ct, en gaan dan de maand erop met 10ct omhoog
  zo werkt de wereld nu eenmaal.

  je HOEFT het niet te accepteren, laat staan gebruiken.
  je hebt de keuze om telefonie bij een ander af te nemen, maar omdat met "opgefokt"is om een hoge internetsnelheid te hebben, betaal je 64 euro in de maand, waar telefonie "gratis" is inbegrepen
  ( nee het is niet graties, maar in vergelijk met de 3 losse produkten heb je wel voordeel ! )
   
 8. in een trend die helaas de overhand voert, in alle fora
   
 9. Door FullHD verwijderd :
  Zo beter?
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 25 jul 2009
 10. Het Ziggo gebruikersforum is om te discussieren over de goede en slechte kanten van Ziggo tevens om vragen te stellen over diverse zaken.
  Als ik een standpunt inneem wil ik dat altijd bijstellen als de tegenargumenten voor mij valide zijn.
  Uiteraard is jouw standpunt even valide als het mijne. Discussieren betekend niet elkaar oml*llen. :wink:

  Het valt mij alleen wel op dat vele debaters geen kwaad woord over Ziggo willen horen. Zij vinden kennelijk alles normaal.
  Ik wilde dat al mijn cliënten zo waren; dan werd mijn service een stuk minder en mijn rekening een stuk hoger. Men slikt het toch wel. :mrgreen:
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina