1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
    Dit nieuwe forum is ontstaan door de samenvoeging van Ziggo-Gebruikers en Chelloo.
    Ontzet Notitie

Sitecom 300N WL-342

Discussie in 'Internet - Eigen netwerk' gestart door Ceesre, 9 jul 2009.

Niet open voor verdere reacties.
  1. Ceesre

    Ceesre Forum Member

    Berichten:
    113
    Vandaag de Sitecom 300N WL-342 gekregen.
    Ik heb zelf de linksys router,die het zonder problemen doet.
    Nu het volgende: de sitecom geinstalleerd en kreeg gelijk verbinding,maar nu het probleem , ik kan er niet mee op internet.
    Testen gedaan en die geven geen problemen.
    Wat doe ik verkeerd of iets anders.
    Heb de sitecom genomen omdat ik binnenkort de snelle modem krijg .
    Wie kan mij hiermee helpen ?

    G Cees
     
  2. Spartagek

    Spartagek Forum Member

    Berichten:
    927
    ga naar de instellingen pagina, en loop de wizard een keer door
    stap voor stap, en kies dan de "provider zonder wachtwoord"

    meestal werkt het dan wel

    ( heb je het modem een paar minuten van stroom gehaald, dan reset deze zich, en accepteerd het nieuwe macadres )
     
  3. Ceesre

    Ceesre Forum Member

    Berichten:
    113
    Ik kan niet in het modem kijken met 192.168.0.1

    Instellingen welke bedoel je dan
     
  4. Ed

    Ed Forum Member

    Berichten:
    3.370
    Modem of router? Je bedoelt router toch? Heb je de standaardprocedure gevolgd? Modem uit, router uit, modem weer online laten komen, daarna router weer aan. Bij wisseling van router moet je altijd modem resetten...
     
    Laatst bewerkt door een moderator: 10 jul 2009
  5. Ceesre

    Ceesre Forum Member

    Berichten:
    113
    sitecom router

    Alles heb ik nu geprobeerd, kon wel weer in de router komen.
    Zelfs sitecom gebeld, ook de procedures doorgelopen, maar zonder resultaat.

    Zogauw ik mijn linksys er weer aanhang heb ik gelijk weer internet
    Ik heb 1 keer internet gehad via de sitecom, maar dan zeer tot zeer traag
    Ik ben nu zover om die sitecom in de kliko te trappen.:oops:
    Wie weet er nog wat meer over
     
  6. jubbels

    jubbels Forum Member

    Berichten:
    314
    Had ik ook gisteren met de nieuwe Sitecom.
    Probleem was dat de router geen ip kreeg van Ziggo, ook niet na vernieuwen.
    Heb de modem uitgezet, router uitgezet, pc uitgezet.
    Modem aan, na volledig online van de modem de router aan en tenslotte de pc aan. Router kreeg nu een ip van ziggo.
    Draad-pc en draadloze laptops werken nu.
     
  7. Ceesre

    Ceesre Forum Member

    Berichten:
    113
    Heb met de helpdesk van sitecom gebeld (50 ct per minuut veel te duur)daar hebben we verschillende optie bekeken, maar zonder resultaat. Misschien is de router wel defect was het antwoord. Daarna met de leverancier gechat(www.sluitallesaan.nl)
    De router wordt zonder problemen omgeruild . Goede service .:thumb up:
     
  8. ravitrok

    ravitrok New Member

    Berichten:
    1
    en werkt het nu wel n aeen ieuwe router ontvangen te hebben ?

    Werkt de nieuwe router zonder problemen?
     
  9. Ceesre

    Ceesre Forum Member

    Berichten:
    113
    Ik heb de nieuwe nog niet ontvangen
     
  10. Ed

    Ed Forum Member

    Berichten:
    3.370
    Nee, zo snel zal dat ook niet gaan. Hoop wel voor je dat deze zo snel mogelijk aankomt.
     
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina