1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

TV-zenders verspringen steeds

Discussie in 'Samsung DCB-H360R (HDTV)' gestart door Perburg, 8 jul 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Ik heb sinds een paar maanden het probleem dat mijn TV-zenders spontaan verspringen. Dan doet iet het een uur niet en dan gaat ie van de ene naar de andere zender. Ook het volume gaat zo nu en dan harder en zachter. Ik heb het apparaat al een keer 24 uur van de stroom gehaald, maar dat heeft ook niet geholpen.
  Ik las in een andere discussie dat iemand dit ook met radiozenders heeft. Dat heb ik nog niet geprobeerd, want die heb ik nooit aan staan.
  Mijn software is volgens het menu ook helemaal bijgewerkt, dus zegt u het maar....

  Heeft iemand dezelfde ervaringen en wellicht een oplossing?
   
 2. Welke box gebruik je, op welke zenders zie je dit probleem, in welk gebied kijk je en heeft je box de laatste software versie ?
   
 3. Lollige buurjongens?
   
 4. Hier ook hetzelfde fenomeen van automatisch overspringende zenders. Gek genoeg alleen bij Nickelodeon. Dan schiet hij naar Discovery. Ik werk niet vanuit de favorieten. Jij, Perburg?

  Het verhaal van de grappige buurjongens is uiteraard ook bij mij opgekomen. Maar dat heb ik inmiddels uit kunnen sluiten.... ;)
   
 5. de box die ik gebruik is de dcb h360r. het probleem heb ik waarschijnlijk bij sbs6. ik woon in tilburg valt onder ziggo en de software is bij. is nml grijs.
   
 6. Zit net naar RTL 4 te kijken en daar gaat het ook mis. Schiet zo naar SBS6 en het volume gaat automatisch zachter. Ik wordt er sch*t ziek van...

  HELLUP!
   
 7. zender springt spontaan naar andere

  He das grappig ik dacht dat ik de enige was wij hier op postcode 1991mb hebben precies het zelfde heb ook de samsung H360R gaat nu de laatste paar dagen weer goed. erg vreemd:)


   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina