1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Verschil tussen per en vanaf 1 juli?

Discussie in 'Internet - Algemeen' gestart door RonS, 8 jul 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. lachen, allemaal op de new guy.
  Maakt niet uit of er een knopje meer informatie bij staat, op de productpagina (de pagina waar alle producten als een soort banners staan) had duidelijk aangegeven moeten zijn dat de snelheid die daar vermeld is tussen juli en oktober eventueel de aangegeven snelheid zou kunnen zijn, dit zou je kunnen informeren bij de consumentenbond bijvoorbeeld.
  En voor de derde keer, het zal me allemaal een worst wezen wanneer die boel komt, ik postte alleen om de "azijn-pissers" ook eens bij te staan, aangezien die nogal wat te verduren krijgen hier, terwijl ze toch gewoon gelijk hebben om te mekkeren.
  Het is maar wat de meerderheid van mensen met een hoop posts roepen en de rest rent er vrolijk achteraan, er valt hier echt niets te winnen hoor.
   
 2. Iets wat je met je opmerkelijke woordkeus zelf over je heen hebt gehaald. You can only blame yourself.
  Wat is er niet duidelijk aan die zin op de productpagina? Moet het misschien in handgebaren daar staan? In het Engels? In het Frans? In het Swahili's? Wat is er nou in hemelsnaam niet duidelijk aan de zin die ze vanaf het begin daar al geplaatst hebben??? Kan aan mij liggen hoor... Van Gaal zei eens: Ben ik nou zo slim of zijn jullie nou zo dom?

  Als het je een worst zou wezen, waar zeur je dan over? Enkelt om het zeuren? Hmja, zo zijn er velen. Er valt niets te klagen dus gaan we maar de spijkertjes op laag water zoeken. De 'azijnpissers' zijn op dit forum, waar over het algemeen toch alleen maar geklaagd wordt want de meeste goede ervaringen worden niet eens gepost, in de meerderheid. Dus of jouw bijval de zaak alleen maar groter zal doen worden, laat bij mij vraagtekens rijzen. Enkelt een miniscuul druppeltje op een gloeiende plaat.

  Wel grappig dat je je zelf gelijk al in de underdogpositie werpt, verklaart ook gelijk je woordgebruik. Schelden om meer indruk te maken ter compensatie van...? Zo zijn er 13 in een dozijn hier. Lekker belangrijk.

  Suc6 hier en ik hoop dat je je ware aard ooit nog eens zal laten zien. Behandel een ander zoals je zelf behandeld wenst te worden... zoniet, zullen er veel 'spiegels voor je neus' gehouden worden. It's your choice :D

  Bye.
   
 3. Ik begrijp iets niet helemaal, als er iets tussen haakjes gezet wordt, dan slaan jullie dat helemaal over? Kun je aub nog even terug lezen wat daar staat?

  ik zal om het heel simpel te maken een linkje posten anders lees je 't weer niet gok ik http://www.ziggo.nl/producten/alles-in-1/

  die dus, en als je de van gaal vraag inderdaad wilt stellen, dan moet ik bekennen dat ik geen idee heb of jij dom bent, maar je reageert op dingen die je zelf verzint, want je leest in ieder geval niet waar ik op doelde. Dus ja, het kan aan jou liggen.

  en ik moet zeggen dat ik wijsneus een stuk minder triest vind dan met font sizes te gaan knoeien, ik weet niet precies wat jij wilt compenseren, want ik ben niet degene die blijkbaar grote fonts nodig heeft om iets in 1 keer goed te lezen.
   
 4. Tja, daar vraag je zelf om... Je zeikt oa. mij af terwijl ik mijn post op feiten baseer en jij op ONgefundeerde meningen. Maar goed, verschil moet er zijn natuurlijk ;)

  Dus je geeft eerder aan dat het er niet staat en daarom "mag" zeiken?
  Nu maakt het opeens niet meer uit of het er staat?

  Maar goed, in de meeste hun visie staat het er wel erg duidelijk bij, blijkbaar geeft jou browser dat dus niet (goed) weer?!

  Je kunt het nog 300x roepen maar het lijkt je toch wel degelijk een worst te wezen, zou niet weten waarom je je anders druk blijft maken erover... En nee voor de zoveelste keer de "azijn-pissers" hebben geen gelijk of gefundeerde mening om te mekkeren... Goed lezen is blijkbaar een kunst ofwel vanaf en per zijn niet hetzelfde en wat de pers roept roept de pers, het gaat om ziggo... en wat roept ziggo, juist "De snelheden hier vermeld zullen ingaan tussen juli en oktober."!

  Dat is zeker niet waar!
  Kom aub met GEfundeerde meningen of feiten ipv ONgefundeerde meningen! Het gross op dit forum plaatst berichten die GEfundeerde meningen bevatten of feiten en ja als mensen met feiten komen kan het idd zo zijn dat er meerdere hetzelfde posten of in jou visie vrolijk achter elkaar aanrennen. En blijkbaar probeer jij toch iets te winnen al geef je zelf aan dat er hier niets te winnen is, wederom zo'n gefundeerde mening ;)

  Verder sluit ik me volledig aan bij Brammetje :thumb up:
   
 5. zie boven, dat is nu echt de vierde keer dat je niet leest.
  mijn "gefundeerde meningen" zijn geen meningen dat zijn feiten, en ik ga 't niet nog een keer intikken.

  Ik ben niet degene die begon over goed lezen, maar de mensen die daar blijkbaar veel waarde aan hechten en dat elke keer terug laten komen vinden het kennelijk zelf heel lastig.

  doe wat je zegt en zeg wat je doet. Lees nogmaals aub.
   
 6. Om het heel simpel te maken, klik eens op de link die je zelf post!!!!

  Op de pagina waar je nu uitkomt zie je:

  Alles-in-1
  Internet, telefonie en televisie gebundeld in één gemakkelijk pakket. Dat is Alles-in-1.

  < banner>

  De snelheden hier vermeld zullen ingaan tussen juli en oktober. Klik hier voor meer informatie.

  <overzicht producten>

  Maar wat stond er nu ook alweer niet vermeld???
  Ik krijg een sterk vermoeden dat je toch echt een browser probleem hebt, die steeds de tekst mbt de snelheden ingang niet laat zien...
   
 7. Prettige discussie zo, inhoudelijk af en toe best steekhoudend, maar men verliest zich weer in het elkaar toedichten van kwalificaties. Moet er dan weer een discussie de nek worden omgedraaid omdat het oh zo moeilijk is om een beetje bij het topic te blijven? Vecht dat desnoods uit in een PB en laat niet iedereen meegenieten.
   
 8. Dus ik zou de pagina die ik zelf plaats niet lezen? Mijn god zeg, ik weet wel waar ik het over heb, nu jij nog.

  Maar goed, er staat niets tussen haakjes en er staat enkelt die melding die al zovaak vermeld is (De snelheden hier vermeld zullen ingaan tussen juli en oktober. Klik hier voor meer informatie.) boven de geadverteerde snelheden. Daar is toch niets onduidelijks aan? Op de rest reageer ik niet eens, is nutteloos namelijk.
   
 9. Wederom sluit ik me bij Brammetje aan en danwel omdat hij A een gefundeerde mening heeft en B met feiten komt, net zoals ik dat ook doe.

  Maar goed, als je verder wil discusieren zie ik wel een PM (dan doen we ook de mod een plezier!), of dat verstandig is laat ik op dit moment in het midden.
   
 10. Ik maak nog simpler

  nieuwe klanten direct nieuwe snelheden
  Oude klanten krijgen tussen juli en okt de nieuwe speeds en er zullen eventueel indien nodig een nieuwe modem krijgen.

  Owh en nu niet elke keer als er een helicopter voorbij vliegt naar buiten rennen :)
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina