1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Verschil tussen per en vanaf 1 juli?

Discussie in 'Internet - Algemeen' gestart door RonS, 8 jul 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Tja, ik kreeg ooit een gratis decoder met harddisk toen ik alles-1-in extra klant werdt, mijn buurman die vandaag lid wil worden niet.

  Die waren ook niet zo groot en moesten dus een stuk(je) minder uitrollen...
   
 2. Hey moraal ridder, bij de meeste glasboeren krijg je heel wat meer voor minder geld, en ja, ook tv/radio en telefoon (bijv. xms 50/50+tv+radio+telefoon, voor 54,95) poepie goedkoper, en uitgebreider. En ik ben overigens ook niet echt heel vrolijk over de ziggo praktijken, op zich kan het me vrij weinig schelen zolang ik maar een verbinding heb, maar ik vind 't echt schandalig dat er nu vrolijk op de site staat dat ai1extra 50/5 is en dat bestaande klanten blijkbaar maar moeten wachten tot er iets door de brievenbus valt. Wat me vooral dwars zit is dat ik hiervoor vrolijk 40mbit down had, en dat ze dat dan maar nu al 2 maanden op 20 zetten ter voorbereiding van een verhoging, dat begrijp ik echt niet, waarom zetten ze de boel niet gewoon open en kijken ze hoe hard die docsis 2 dingetjes kunnen.
   
 3. En dat terwijl 1 juli notabene ook nog van alles verandere mbt contracten ;)

  Tijd dat dat nieuwe "flits" systeem bij elk snelwegtankstation komt ;)
  Het liefst rij ik dan over de vluchtstrook en ga ervoor staan, maar goed dat mag niet :no:

  Tja of iets duur is is een mening...
  Mijn mening is in elk geval dat kabel een "kwaliteits" product* is (je kan er echt veel instoppen, this is just the begin :D) en dat mag dan best "iets kosten"...
  Bovendien raar dat mensen iets kiezen voor iets wat te duur is :P
  Vooraal omdat volgens bepaalde instanties tele2 de beste prijs kwaliteitsverhouding heeft en dat met snelheden TOT 20 mbit :schater:


  * bij mij helaas niet maar dat is een ander verhaal ;)
   
 4. Wie zegt dat je geen speciale KABEL aanbiedingen krijgt als je glasvezel kan afnemen? En wie zegt dat glasvezel niet duurder zal worden omdat ze nu nog bijlappen via startkapitaal / investeringskapitaal?

  Uitgebreider, in welk opzicht?
  Ziggo's netwerk is tot in de wijkkasten glasvezel dus het zijn enkel 2 haltes die vervangen zouden kunnen worden (wijkkast naar ev, ev naar woningen) maar moeten zeker nog niet want de laatste stukken kabel kunnen technisch gezien genoeg aan... Het verschil zit hem eigenlijk dan nog enkel in de technologie, ED3 op 50mbit is ook nog maar een begin ;)
   
 5. wijsneus, als je nou eerst eens je huiswerk doet voor je de slimmerik wilt uithangen. ten eerste, zolang er nog steeds geen meerdere kabelaanbieders in een gebied is zal ziggo zijn (landelijke) prijzen echt niet aanpassen op abonees die ook minimaal vergelijkbare producten via wat dan ook (in dit voorbeeld glas) kunnen krijgen, ten tweede, een contract zegt dat glasvezel niet duurder wordt
  uitgebreider in welk opzicht?? Ik mag hopen dat jij niet 1 van die lui bent die roept dat ze beter moeten lezen, maar lees jij eerst eens beter. dank u
  en tja, ED3 is mooi, maar ook dat heeft zijn beperkingen, ik zie 't ook zeker wel gebeuren dat ziggo eerdaags gewoon glas in huis gaat aanbieden zoals upc.
  Bovendien ging 't me helemaal niet om wat er allemaal is was en komt, ik wilde alleen even de "azijn-pissers" bijstaan, omdat ik een beetje de kriebels krijg van die holier-than-thou hippies die op zich een punt hebben dat je gewoon geduld moet hebben want je kunt er toch niets aan doen bij ziggo. Maar ondertussen hebben de "azijn-pissers" toch echt gelijk, op de site staat 50/5, er staat op die pagina nergens een sterretje met "misschien als je geluk hebt dat we per ongeluk eens niet een oude modem sturen krijg je dat" en een prijs, dat is valse reclame, en dus, hoe zielig je 't ook mag vinden hebben die mensen recht op een korting op hun abo geld.
  En of je het er nou mee eens bent of niet, zo werkt 't nou eenmaal.
   
 6. Doe dat zelf eens! Zeker als je zelf liever de slimmerik wil uithangen ;)

  Om onhafankelijk te blijven, UPC bied klanten die glasvezel kunnen afnemen korting... dat is een kabelaanbieder (ik noemde KABEL aanbiedingen dus niet per definitie ziggo) en dan kom jij aanzetten met lees eens beter :schater:

  En dan praat JIJ over huiswerk maken? UPC is net zoals ziggo een kabelaanbieder, netwerk is tot in de wijkkast glasvezel en daar wordt het op coax gezet... Als UPC dan al verder is met het stuk glasvezel dan ziggo dan is het maximaal tot in de eindversterker want zeker weten dat UPC geen glasvezelaansluitingen heeft "in huis".

  Op de site onder de knop producten staat informatie voor NIEUWE klanten, informatie voor bestaande klanten vindt je bij mijn ziggo en lees je in de nieuwsbrief waar je dus ook iets hebt kunnen lezen over de verhogingen ;)

  En nogmaals, kom niet aan met maak je huiswerk beter want als je dat zelf had gedaan dan had je op de ziggo site onder de knop producten, alles-in-1 (extra) wel deglijk een (soort) sterretje gezien, er staat nml. onder de grafiek, de snelheden hier vermeld zullen ingaan tussen juli en oktober. Klik hier voor meer informatie.  Maar goed ik voel me niet aangesproken als iemand azijn-pissers post, jij wel?
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 9 jul 2009
 7. ... en daarvoor hebben ze nu privé berichten uitgevonden ...
   
 8. En ja hoor.....
  ze zijn er
  vergoeding voor iets wat er niet eens is.

  De media heeft naar buiten gebracht dat het per 1 juli zou zijn, niet ziggo
  het synoniemenverhaal - media herschrijft een persbericht ....

  oplichting , ach ja
  je vangt iets op, en denkt er iets voor te krijgen ( per / vanaf )
  misgegokt, en moet je een maandje wachten - achach

  mijn voorganger had gelijk,
  azijnpissers, misschien heel erg hard uitgedrukt, maar zoeken naar kleine lettertjes om te kunnen klagen, daar is de meerderheid inderdaad erg goed in

  [​IMG]
   
 9. op de site producten, staat alles in een extra is 50/5, jullie kunnen hoog en laag springen, maar nergens in mijn correspondentie van ziggo staat wat de snelheid is van mijn product wat ik afneem, ik neem namelijk alles in een extra af, dat staat er, en op de producten pagina staat dat dat 50/5 is, nogmaals, ik wacht wel, maar ik heb wel gelijk, die snelheids verhogings pagina heeft daar niets mee te maken, contract -> "alles in 1 extra" productpagina -> "alles in 1 extra" dus, valse reclame, dat mag niet volgens de wet, daar kan ik niets aan doen. (en over dat lezen, ik had 't over xms, maar dat heb je denk ik even gemist in je kruistocht om een lieverdje te worden, enkele berichten zijn niet meer in context)
   
 10. Je moet toch even beter lezen wijsneus! (Schijnbaar wil je zo aangesproken worden, want zonder enige reden noem jij andere bezoekers ook zo. Ik zou me toch wat matigen.)

  Maar goed, als je op de pagina kijkt waar de snelheden vermeld worden en waar je alles kan bestellen staat toch echt in normale letters boven de 3 verschillende pakketten: De snelheden hier vermeld zullen ingaan tussen juli en oktober. Klik hier voor meer informatie. Dus wie zit hier nu spijkers op laag water te zoeken? Oja, die zin staat er al sinds de snelheden aangepast zijn op die pagina. Dus daar kan je ook al geen opmerking over maken... maar... nee, er is geen maar!
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 9 jul 2009
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina