1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Verschil tussen per en vanaf 1 juli?

Discussie in 'Internet - Algemeen' gestart door RonS, 8 jul 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Als je de reputatie van Ziggio (zeker op het gebied van communicatie en halen van planningen) had meegenomen bij je beslissing had je jezelf een heleboel frustratie bespaard.

  Ik heb zelf ook een A-1-Extra abo afgesloten een paar maanden terug. Ik wist dat er twee risico's waren: Ziggo krijgt het niet snel voor mekaar (adminstratieve of technische problemen) en de snelheidsverhoging zal wel eens later kunnen komen dan gesuggereerd.

  En wat blijkt: Ziggo had administratieve problemen (inmiddels opgelost) en de shelheidsverhoging komt ergens in juli/aug. Op zich jammer, maar ik ben nu al blij met m'n echte 20Mbit (ipv 20Mbit adsl die in de praktijk 10Mbit is) en m'n riantere upload van 3Mbit.

  Kortom, als je je verwachtingen realistisch houdt, voorkom je ook frustratie en teleurstellingen. Het is toch echt beter om bij Ziggo uit te gaan van: eerst zien en dan geloven.
   
 2. Tja, dat jij dit zomaar pikt betekend dit niet dat iedereen dit doet. Een bedrijf hoort gewoon zijn beloftes na te komen, als je het niet kan waarmaken dan moet je het gewoon niet beloven.
   
 3. tja maar officieeƫl niet door ziggo (wel vanaf maar niet per).
  Lijkt hetzelfde in velen hun ogen maar de betekenis is toch heel anders, helaas...

  Of beter schrijven ;) Toen ipv nu was nml. eigenlijk de bedoeling

  Weer van die half misleidende glasvezel advertenties blijkbaar ;) Ik kreeg nml. echt de indruk heel enschede beschikbaar was...
   
 4. Lijkt me niet de bedoeling die discussie weer te beginnen: vanaf en per zijn synoniemen en beteken precies hetzelfde.
   
 5. Ik ben wel van mening, dat als meerdere de 50/5 al hebben bij alles in 1 extra. En de klanten die dat nog niet hebben, toch een korting mogen geven. Omdat ze de nieuwe snelheid+modem nog niet hebben. Geef de mensen die de snelheid nog niet hebben, de prijis van het abo wat 20/3 word. En als die 50/5 erin zit gewoon weer het normale bedrag. Denk dat je dan mensen minder hoort klagen over het wachten op het nieuwe modem. :giveup: Ik heb nog geen mailtje ontvangen, maar zal die wel ergens ontvangen in augustus. (hopelijk eerder) Mja je weet maar nooit met ziggo.:pompom:
   
 6. Ik wil geen korting, ik wil de nieuwe snelheid. Die paar rotcenten mogen ze houden.
   
 7. De discussie opnieuw beginnen is mischien niet de bedoeling (en wellicht off-topic) maar omdat je zegt dat het synoniemen zijn, die precies hetzelfde betekenen moet ik het (helaas) wel even doen. Per en vanaf betekenen zeer zeker niet hetzelfde...

  Per is "met ingang van" ofwel per direct en vanaf is "te beginnen bij" ofwel start uitrol (op testers na).
  Vanaf 1 juli is dus zeer zeker niet per 1 juli ;)
   
 8. Even voor de duidelijkheid: je contract heb je afgesloten voor 20/3, telefoon en TV. Die verhoging heb je dus nog geen recht op, ondanks dat je misschien begrepen hebt dat je meer zou krijgen op een bepaald moment. Volgens mij is het echt zo simpel.
   
 9. 1) Volgens de dikke van dale zijn het synoniemen
  2) Het gaat niet om per of vanaf, het gaat om het deel er na: vanaf 1 juli hogere snelheden OF vanaf 1 juli beginnen we met snelheden verhogen.
  3) Vanaf je 18e mag je een rijbewijs halen betekend niet dat het voor sommige mensen pas vanaf hun 52e is.
   
 10. Als ze in de media naar buiten hebben gebracht dat er per 1 juli hogere snelheden zijn, ik op basis van deze door hun gepubliceerde informatie een abbo afsluit en achteraf blijkt dat ze nooit de intentie hebben gehad om per 1 juli die snelheden te verhogen, dan is er volgens mij sprake van oplichting.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina