1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
    Dit nieuwe forum is ontstaan door de samenvoeging van Ziggo-Gebruikers en Chelloo.
    Ontzet Notitie

Docsis 3.0 Modem

Discussie in 'Internet - Algemeen' gestart door MayCanady, 7 jul 2009.

Niet open voor verdere reacties.
  1. MayCanady

    MayCanady New Member

    Berichten:
    2
    Ik had nooit last van mijn Ziggo ansluting via mijn oude Motorola modem.
    Nu is mijn modem ingewisseld voor de nieuw Docsis 3.0 modem. De speed ligt bij 47 mps. Dat is gaaf. Maar daar zijn ook veele problemen die ik nooit had.

    1.) Als ik modem via utp kabel direct met mijn Mac verbind is alles perfect.
    2.) Als ik modem met mijn Devolo DLan Adapters will gebruiken valt de verbinding altijd naar zo 30 min weg, maar de lichtjes op het modem blijven branden. Als ik dan een utp kabel neem en het modem direct op the Mac zet loopt het weer. Als ik dan weer de DLan tussen doe is de verbinding weer weg tot dat ik alles nieuw reset.
    3.) Als ik mijn Airport Extreme Basis Wireless ansluit, valt het internet ook naar 30 min weg. De ontvang is ook zeer slecht en woord iedere seconde een betje trager.

    PLEASE HELP ME!:giveup:


    Groeten, May Canady
     
  2. Yussi

    Yussi Guest

    simpel. Mac adapter geen ondersteuning.
     
  3. MayCanady

    MayCanady New Member

    Berichten:
    2
    Wat bedoel je precies? Heb je meer informatie?

    Wat bedoel je precies? Heb je meer informatie?
     
  4. Mano

    Mano Forum Member

    Berichten:
    1.121
    Misschien dat hier een oplossing tussen staat voor je, ik heb het idee dat je beter engels kan lezen als ikzelf :)
     
  5. Hris

    Hris New Member

    Berichten:
    2
    Arris Modem

    Vandaag is voor de 2e keer een monteur langsgekomen om de problemen met het Arris modem op te lossen. Bij mij viel de verbinding steeds weg. Hij gaat hem niet aansluiten omdat de monteurs instructie hebben gekregen bij problemen de oude motorola modems terug te zetten. Volgens de monteur ligt het nieuwe docsis 3 platform eruit en hebben de techneuten nog geen idee hoe dit op te lossen.
    Waar ik een week geleden nog een 30 mbit verbinding had met het oude modem is dit nu nog 20 mbit. Volgens de monteur omdat de motorola's op een maximum snelheid van 20 mbit gezet zijn. Waarom zetten ze dat niet op maximaal 30 mbit. Dat heeft 2 maanden vlekkeloos gewerkt.
     
  6. Spartagek

    Spartagek Forum Member

    Berichten:
    927
    "volgens de monteurs ligt het docsis3 eruit "

    Lees je zelf wat je nu zegt?

    ligt de storing niet in jouw wijk, want vermoedelijk als je het zo neer zet, zullen véél anderen ook dit forum wel vinden

    ( docsis3 = de huidige manier van distributie, OOK naar de docsis 2 modem's )
     
  7. Hris

    Hris New Member

    Berichten:
    2
    Nee, het probleem ligt niet in de wijk maar betreft het gehele ziggo gebied.
     
  8. pletter

    pletter Forum Member

    Berichten:
    244
    storing waar ?

    heb met aris netjes 47mb en 4,8mb upload

    echt geen docis 3 storing hier

    in noord holland

    peter
     
    Laatst bewerkt door een moderator: 9 jul 2009
  9. Spartagek

    Spartagek Forum Member

    Berichten:
    927
    I rest my case

    Het kan bijna niet dat bij Ziggo "alles" in één keer eruit ligt.
    Men werkt met verschillende distributiepunten, zgn verdeelstations

    alleen als de hoofdset eruit klapt, is het een probleem, maar dan heb je ook geen toegang meer ( ED2 en ED3 )

    Dus ligt het als het al een storing is, in jouw omgeving ( straat/ wijk / buurt / stad )

    Weer een monteur op pad met klepels, zonder bellen
     
  10. degids

    degids Forum Member

    Berichten:
    5
    Dan is dat bij mij ook aan de hand denk ik.
    Monteur zei dat het Motorola modem wel 40 Mbit zou moeten kunnen halen, maar ik zit ook gewoon met 20 Mbit opgescheept.
    Het nieuwe modem zou wel eens tot eind augustus op zich kunnen laten wachten! :?
     
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina