1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Welke zender mis jij nog?

Discussie in 'Digitale TV - Zenders' gestart door Wesmsn, 7 jul 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. MTV-HD ook wel interessant lijkt me, kortom tijd voor HD zenders RTL, SBS en wat muziek HD content
   
 2. disney channel

  Mijn kids zouden heel graag disney channel zien, maar helaas....... alleen via upc (en dat is bij ons niet verkrijgbaar!):sad:
   

 3. Inderdaad Pebble TV en Disney zijn echt aanvullingen op het sobere kinderpakket dat nu bestaat uit veel schreeuw-zenders zoals Nickelodeon.
  Daarnaast vindt ik het aantal HD-zenders erg sober in vergelijking tot een turks pakket met maar liefst 9 zenders !!!! en Zizone en Shopsuus die kennelijk wel doorgegeven kunnen worden.

  Ziggo slaat de plank volledig mis op dit moment!
   
 4. Het is allemaal commercie, niet een kwestie van de plank misslaan, want ze weten dondersgoed bij Ziggo waar ze mee bezig zijn. Ik dacht trouwens dat Disney Channel een exclusief contract had met UPC, en dat is ook geen wonder, want UPC en Disney zijn allebei Amerikaanse bedrijven. Twee handen op één buik dus. Pebble TV zendt niet eens echt uit, dat is voorlopig (?) alleen maar vaporware.

  Zizone en Shopsuus betalen Ziggo dik, dus krijgen die wel een plaatsje, en Shopsuus ook nog met een fijn laag kanaalnummer, want dat is ook part of the deal.

  De Turkse zenders (m.u.v. TRT International) zitten feitelijk in twee pakketten (standaard € 4,95 p.m., uitgebreid € 19,95 p.m.) waarop een apart abonnement moet worden genomen om het te kunnen zien. Kennelijk is daar vraag naar (en zijn Turkse mensen bereid de extra abonnementskosten te betalen), anders zou het niet tegen betaling worden aangeboden.
   
 5. Ik heb vorige week de vraag gesteld via "hoe houd ik lastige mensen van me af - Tess" via de "uw-vraag-staat-er-niet-bij-optie" hoe het staat met de HD content, en dan met name RTL en SBS.
  Het antwoord was tamelijk bitchy in de trand van "als er nieuws is krijgt u dat wel via de geeigende kanalen".

  Met andere woorden: iedereen in dit forum dezelfde vraag stellen, maak ze maar hartstikke gek daar!
   
 6. Shopzo/Suus zend nooit meer uit een tijdje na live shop nog even
  Nu alleen nog maar tommy teleshopping en de avond en paar uurtjes middag Onze Tv
   
 7. Ik ga ook voor disney Channel, daar zou mijn dochter namelijk helemaal gelukkig mee zijn!
   
 8. BBC HD, zeker nu topgear in HD komt :applause:
   
 9. Feit blijft dat zo'n pakket voor een kleine groep mensen andere zenders tegen houdt voor de grote groep!
   
 10. Lijkt me een non-argument. Ik moet bijvoorbeeld zelf niets van sportkanalen hebben, dus zou ik ook kunnen zeggen dat dat Sport1 pakket andere zenders 'tegenhoudt' maar dat zeg ik natuurlijk niet. Het is ook niet zo. Zoals gezegd wijst het feit dat Ziggo een uitgebreid Turks pakket aanbiedt tegen extra betaling er ook op dat daar een markt voor is, anders zou het niet worden aangeboden. Het is wél zo dat de 30 analoge kanalen samen ongeveer de helft van de voor TV beschikbare spectrum bezetten. Dat is een heel inefficiënt gebruik van de beschikbare capaciteit. Er zouden dus gemakkelijk veel meer zenders doorgegeven kunnen worden dan nu het geval is als de analoge transmissie zou worden afgebouwd. Nog een andere manier om de capaciteit te vergroten is gebruik gaan maken van de nieuwe DVB-C2 techniek, maar dat is nog toekomstmuziek.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina