1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Nieuwe snelheid komt uit de lucht vallen.

Discussie in 'Internet - Algemeen' gestart door HRJ, 6 jul 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Als het zo essentieel is om verbinding te hebben zakelijk lijntje overwegen?
   
 2. Ik denk dat je weinig te claimen hebt. Er staat naar mijn mening duidelijk op de site vermeld dat de daar geadverteerde snelheden ingaan tussen juli en oktober. Kan je wel geld inhouden op je abonnement omdat jij vind dat je niet het juiste krijgt, maar je hebt het abonnement zelf afgesloten, en had dat ook op hun site kunnen lezen, valt wat dat aangaat Ziggo weinig te verwijten volgens mij.
   
 3. Ziggo bied ook bij de zakelijke kabel verbinding geen SLA. Als je een verbinding met SLA wilt moet je naar glas (= stuk duurder en wat overkill voor een ZZPer) en zelfs dan bieden ze maar 99,9% uptime.
   
 4. Maar meestal zit daar wel een clausule in de SLA verweven wat je recht bied op het claimen van je (on)kosten, verlies van inkomsten ed.

  Bij een particulier lijntje van Ziggo heb je 0,0 recht om zakelijk inkomsten verlies, zakelijke onkosten ed te claimen omdat je geen verbinding hebt gehad. Het enige wat je rechtmatig kan claimen zijn de teveel betaald abonnementskosten.

  Als het hebben van verbinding erg essentieel is, ofwel je inkomen hangt ervan af, en het kan (zeer)grote gevolgen hebben als je kortere/langere tijd geen verbinding hebt, dan is het de afweging of je het risico wilt nemen. Hoe korter je zonder verbinding kan, hoe hoger het risico als je dat op een particulier abonnement laat "draaien". Let wel, het is een riscico wat je als ondernemer/zelfstandige dan zelf heel bewust neemt.
   
 5. YES!

  Eindelijk dan ook bericht dat over enkele dagen mijn nieuwe modem geleverd gaat worden :D
   
 6. Tsja........... :giveup:
   
 7. Hmmm, wat is die betrouwbare bron, kan ik misschien ook eens informeren.


   
 8. :schater:
    9. Waar de buurtkroeg wel overal niet goed voor is :mrgreen:
   
 10. nog even over het helicoptertje

  ik zie zoveel berichten, van ik heb het mailtje gehad en mijn snelheid gaat omhoog, nou, ik had dat mailtje begin julli al en ik denk dat ik nog wel het eind van deze maand ga halen, of zelfs ergens in september, want er is nog niets, dus maak jezelf niet blij met een dooie mus.
  Hein, uit heerhugowaard.
  :no:
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina