1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

tv opnieuw instellen voor ontvangst hd tv 123

Discussie in 'Digitale TV - DVB-C en CI+' gestart door mootje1, 6 jul 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Yep, 't is niet anders.

  Ik heb een Sony 40W4000 met Alphacrypt en heb ook opnieuw laten zoeken. Ik snap alleen niet dat je er zolang over hebt gedaan ?

  Je selecteert het kanaal, klikt 'm naar rechts, typt het kanaal in waar je 'm wilt hebben en klikt 'm naar links. Zo doe je dat met alle kanalen.
  Als je een paar (digi) foto's maakt van je huidige indeling, dan ben je toch met een kwartiertje klaar of niet ?

  Succes.
   
 2. zo ik heb gekeken naar jullie antwoorden ik heb de tv zaak gebeld waar ik de cammodule had gekocht en die wou niet antwoorden op mijn vraag omdat ik de tv daar niet had gekocht ik zei wel de cammodule maar hij was niet erg hulpzaam hij zei dat het ind op de kanalen 70 bij de hd kanalen moet staan, niet dus, daar staan wel hd kanalen maar geen 123 hd ik heb een sony kdl 32w4000 hij zei of de tv hd kan ontvangen anders krijg je dezenders 123 niet in hd klopt dat ontvangt deze tv hd en moet ik opnieuw automatish naar de zenders zoeken graag een duidelijk antwoord ik denk datde meeste hier mee zitten:cry:
   
 3. Als jouw TV HD aankan (en je zegt dat het zo is), dan moet je opnieuw de zenders laten zoeken. Daarna zul je 1,2 en 3 zien staan én 1 HD, 2 HD en 3 HD. Die zet je dan op de kanalen 1,2 en 3.

  Verder, zie mijn reaktie boven jouw vraag.

  edit : je hebt idd een full HD scherm, dus : opnieuw zenders laten zoeken en daarna sorteren.
   
 4. @mootje1: Jouw TV kan prima HD-signaal ontvangen, beter nog dan de meeste losse tuners. Je kan het beste de zenders opnieuw laten zoeken en dan (helaas) de boel weer op volgorde zetten. Ik heb even snel opgeschreven hoe ze bij mij stonden, toen de zenders opnieuw laten zoeken en toen weer op de juiste plek gezet. Ik heb ook meteen alle zenders gewist die ik toch niet heb. Ik zag er trouwens wel een servicekanaal HD bij wat nog geen signaal heeft, dus klaarblijkelijk heeft Ziggo al een HD zender in de wachtkamer staan. BBC HD???:rolleyes:
   
 5. hoi heb even een anderezaak gebeld en die zegthetzelfde gewoon op nieuw zenders opzoeken ,nog 1 vraag kun je het verschil zien welke zenders 123 in de hd versie zijn als je gezocht hebt staater hd bij in het beeld? en is het goed beeld :roll:ik zie dat er veel discussies over de kwaliteit zijn
   
 6. Heb je gelezen wat ik geschreven heb net ????

  Je ziet dan inderdaad :

  Ned1
  Ned2
  Ned3

  en verderop :

  Ned1 HD
  Ned2 HD
  Ned3 HD

  Kom, zo spannend is het allemaal ook weer niet hoor. Het gaat je vast lukken.

  Oh, en de HD uitzendingen zijn.....spatzuiver. Echt waar. Alleen de uitzendingen die geupscaled worden, die zijn "gewoon" scherp. Ja, hoe leg je dat uit....
   
 7. Probeer eens hier en daar een punt te plaatsen zodat het wat leesbaarder wordt. Nederland 1, 2 en 3 in HD hebben als kanaalnaam de toevoeging HD gekregen, dus "Nederland 1 HD" is de HDTV uitvoering en "Nederland 1" de SDTV uitvoering.
   
 8. ....en Archie zegt wat ik al dacht.....je hebt namelijk een probleem en je wilt geholpen worden. Stap 1 is dan om zo helder mogelijk je probleem uit te leggen want anders wordt je misschien wel de verkeerde kant op gestuurd.

  Anyway, zowel Archie als ik zeggen hetzelfde. Ga nu niet weer een winkel bellen, maar loop naar je afstandsbediening en ga opnieuw de kanalen inscannen. Je zult zien dat we geen :censored: praten......
   
 9. heeeeel erg bedankt,voor het advies ,ga gelijk beginnen.:oyeah:
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina