1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

tv opnieuw instellen voor ontvangst hd tv 123

Discussie in 'Digitale TV - DVB-C en CI+' gestart door mootje1, 6 jul 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. hoi ik heb een sony tv met alpha crypt draait prima nu lees ik dat je 1 2 3 in hd kan krijgen moet je die kanalen opzoeken of gaat dat automatisch zo niet hoe moet ik dat dan weer opnieuw instellen

  alvast bedankt:)
   
 2. Ned 1 tm 3 zitten in HD op kanaal 71 tm 73
   
 3. 71 t/m 73 zijn de digitale kanalen. De HD kanalen zitten op 1 t/m 3.
   
 4. ho! nus snap ik het niet meer. Net ff bij mijn Sony gekeken, ik kan alleen maar automatisch digitale zenders laten zoeken. Destijds een paar uur :giveup:bezig geweest om de gevonden zenders in een goeie volgorde te krijgen, dus als dat niet nodig is, dan doe ik het liever niet. Mijn hamvraag: moet ik nou wel of niet Ned 1,2,3 opnieuw instellen. In ieder geval was -tot mijn verbazing - de Tour nu nog niet in HD te zien. Heb in de pers nix gelezen dat het HD niet is doorgegaan en zo kwam ik ook op dit forum.

  Dus ja of nee alles opnieuw automatisch laten zoeken????
  Jan
   
 5. je moet op op 1 t/m 3 gewoon de HD zenders krijgen. gaat vanzelf. is bij mij ook zo gegaan. wat heb je nu op 1 t/m 3 dan voor zenders? heb je humax ontvanger of....?
   
 6. Nee natuurlijk niet de humax, op die plek in het forum zitten we ook niet. heb een alphacrypt op mijn Sony TV. Zie verder mijn vorige post. Neem aan dat er meer mensen zijn die dit hebben. Dus....wel of niet opnieuw zenders laten zoeken voor N1, 2, 3 in HD? Automatisch gaat het in ieder geval niet  ==> heb jij alles in HD of alleen de uitzending van de Tour de France?
   
 7. Doman

  Doman Forum Member

  Berichten:
  2.675
  Ziggo:
  Internet & Televisie
  Gebied:
  fZiggo
  Meer...
  Lid geworden:
  20 sep 2005
  Als je nog geen NL1,NL2,NL3 HD zenders in de programmalijst van je Sony TV hebt staan zul je opnieuw de zenders moeten laten zoeken.
  Alleen zeer recente TV's met DVB-C tuners kunnen eventueel de zenderveranderingen die Ziggo doorvoert automatisch oppikken.

  Kijk hier voor de juiste procedure met Sony TV's:
  Sony 40W4730 met alpha crypt
   
 8. nee alleen de tour de france voorlopig maar zou wel nog uitgebreid worden.
   
 9. thnx,

  dus opnieuw automatisch laten zoeken. Da's verder niet zo'n probleem, maar de sony tuner, of is het de alphacrypt?, gooit alle zenders doormekaar. Kost me heel wat tijd dom werk om alles weer op het goeie rijtje te krijgen :?

  groet,
  Jan
   
 10. Heeft niets te maken met de AlphaCrypt Classic CAM. Het zoeken, vinden en sorteren van de kanalen is een taak de TV. De AlphaCrypt hoeft daarvoor niet eens in de TV te zitten. De TV ondersteunt niet de logische kanaal nummeringssyteem van Ziggo en daarom staan de kanalen niet in de "juiste" volgorde.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina