1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Signaal sterkte

Discussie in 'Digitale TV - Algemeen' gestart door Woodsoft, 5 jul 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. BenJ,
  Ik gebruik regelmatig die zoekfunctie, en het valt me altijd weer tegen wat daar uitkomt. Het probleem zit hem daarbij vooral in de vaak onervaren vraagsteller, die daardoor niet in staat is de selectie-zoekwoorden bruikbaar in te vullen.

  Zou het misschien een idee zijn de moderatoren te vragen om, bij nieuwe forum-draden, de zoekwoorden eventueel zelf in te vullen/aan te vullen of vraag ik dan teveel van een toch al overbelaste groep?

  Mees de Roo
   
 2. Ik begrijp je goede bedoeling wel, geen misverstand, maar als er een onderwerp op dit forum op allerlei plekken in allerlei toonaarden op allerlei tijdstippen (te pas en te onpas) is uitgekauwd, is het dit wel.

  Staat het ook al niet ergens uitgelegd op de Ziggo-site?

  Vandaar mijn verzuchting. Ik kan me niet voorstellen dat juist bij dit onderwerp de zoekfunctie te weinig oplevert.

  Met bewijzen en leeftijd heeft dit m.i. minder te maken dan met de inspanning eerst even op zoek te gaan alvorens aan de bel te trekken.

  Maar we raken off-topic. Mijn excuus. En waardering voor je geduld, Meesdroo.
   
 3. Er word in dit topic voornamelijk gesproken over de signaalsterkte, maar wat eigenlijk veel belangrijker is, dat is de signaalkwaliteit en de BER. Als die goed zijn doet de signaalsterkte er eigenlijk niet meer toe.

  De vraag aan de mensen met problemen is dus eigenlijk, wat doet de signaalkwaliteit en de BER-waarde op de zender(s) die problemen geven?

  Als die niet in orde zijn kan je gaan zoeken naar de oorzaak. Mogelijk is een deel van de problemen op te lossen middels datgene wat reeds in dit topic is gepost over de binnenshuisbekabeling, toch een veelvoud van problemen die daar ontstaan door onjuiste of kwalitatief slechte materialen van bv de bouwmarkt om de hoek.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina