1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Ned 1,2 en 3 HD vertraging in geluid

Discussie in 'Digitale TV - Algemeen' gestart door tammerat, 17 mei 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Ik ben ook enthousiast gaan kijken, maar ook hier (PC 4824) is de functie software opwaarderen nog niet beschikbaar. Maar ik zal het eens proberen door het kastje een paar uur uit te hebben staan... Misschien dat dat scheelt...
   
 2. Ik had geen problemen met lipsync op NL1-2-3 HD (wel af en toe op Eurosport HD), maar deze zijn na de update ook over! :applause:
   
 3. Bij mij was de nieuwe software wel beschikbaar, maar de download ging 8 minuten duren.. Dat kwam mij op dat moment niet uit hehe...

  Zal het vanavond eens proberen.
   
 4. Bye bye lipsync! Anoniem tis gelukt. Zowel op nl 1,2,3 als op eurosport. Op die laatste nu tennis waar je de bal ziet opslaan op hetzelfde moment dat je het geluid ervan hoort. De wonderen zijn de wereld nog niet uit. :)
   
 5. Wordt deze software ook in het oud-Multikabel gebied beschikbaar gesteld ?
   
 6. Zoals al eerder vermeld zijn na de update de lipsync problemen over. :applause:
  Wel heb ik ook het probleem dat het geluid zachter is op Ned. 1,2,3 HD in vergelijking met alle andere zenders. Dit was overigens ook voor de update al zo. Ik moet de versterker fors harder zetten op Ned. 1,2 en 3 HD.
  Op zich niet zo`n probleem, alleen lastig wanneer je zapt dat het geluid de speakers "uitknalt" wanneer je van Ned. 1,2 of 3 naar andere zender zapt.
   
 7. Daarom heb ik het geluid maar weer op PCM staan ( humax)
   
 8. Ja ik ben het met je eens dat er weinig test aan is zo, waarschijnlijk zijn ze dan toch overtuigd van de kwaliteit van deze firmware. Aangezien Caiway 'm r ook al op heeft staan en ik nergens iets heb gelezen over problemen na updaten.

  Ik ben zeer benieuwd in ieder geval, ik heb zelf nog een ander probleem op NED3HD en wellicht dat deze firmware daar ook invloed op heeft.

  -edit- Ben ook nieuwsgierig of er een changelog is, maar ik verwacht niet dat we dat ooit te zien krijgen.
   
 9. Ik beschik niet over een Samsung DCB-H360R, dus kan ik sowieso niet mee testen. Ik vind het echter wel vreemd dat deze test beperkt wordt tot het Ziggo/@Home gebied. In eerste instantie werd immers door een Ziggo medewerker aangegeven dat de problemen met de DCB-H360R helemaal niet zouden spelen in Ziggo/@Home gebied en zich voornamelijk voordeden in Ziggo/Casema en Ziggo/Multikabel gebied. Als dat echt zo was, waarom ligt de nadruk van het testen van de nieuwe firmware voor de DCB-H360R dan niet op de Ziggo/Casema en Ziggo/Multikabel gebieden? Het lijkt mij dan het meest zinvol om juist in die gebieden te testen om een goed beeld te krijgen of de firmware update echt helpt.
   
 10. Zojuist nog een scan gedaan,maar in het oud Casema gebied is de update niet beschikbaar terwijl ik 2 van deze samsungs heb staan om ze te testen,die beiden het probleem hebben.
  Jammer, ik hoop dat het nog in het Casema gebied gaat komen want zoals Archie al zei de meeste problemen zijn juist in dit netwerk en er was door anoniem gezegd dat de software voor iedereen beschikbaar zou zijn.
  Het is jammer,want met 1 had ik de gok wel willen wagen.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina