1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Ned 1,2 en 3 HD vertraging in geluid

Discussie in 'Digitale TV - Algemeen' gestart door tammerat, 17 mei 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Zeg jij hier nou dat jullie andere decoders hebben dan een Standaard produktie box? Of draait er ander firmware/software op?
   
 2. Helaas, niet altijd, ik heb ook een Samsung TV en Samsung decoder, maar nog steeds de Synchr. problemen (alleen op HD zenders...)

  Ook ik houd me aanbevolen voor testen van een andere versie...
   
 3. Als je even terug had gelezen had je gezien dat het helemaal niet duidelijk is dat het aan de gebruikte apparatuur en/of manier van aansluiten ligt.

  De 160 ms vertraging bij SD en HD waar je het over hebt is gewoon detijd die je scherm nodig heeft om het plaatje weer te geven. Bij de Samsung is er geen vertraging in te stellen in tegenstelling tot de Humax.

  Welke regio woont die kennis?
   
 4. Iedereen met een Samsung 360 kan toch gebruik maken van een eventuele beta-update? Dat kan je toch niet alleen voor forumgebruikers beschikbaar stellen zonder dat iedereen deze update "ziet".
   
 5. De software kan op een apart netwerk ID gezet worden, welke alleen op het forum bekend gemaakt wordt. Zo is dat vorig jaar ook gedaan met de 1080i uitzendingen van de NPO tijdens de Sportzomer.
   
 6. Ja dat is waar. Ik hoop alleen dat een eventuele downgrade ook nog mogelijk zal zijn.
  De tamtam zal echter wel snel gaan: zo vaak is er geen update van Samsung natuurlijk :mrgreen:.
   
 7. Ik lees (bijna) alles over deze problematiek en probeer alleen maar mijn ervaringen te delen in de hoop dat iemand er wat aan heeft :!:

  Dat het alleen tijd voor de beeldopbouw is klopt toch niet helemaal. Ik had met de Samsung geen sync-probleem met SD maar wel met HD. Dit was zowel bij rechtstreeks via HDMI op de Sharp LCD aansluiten als via de Denon AV-versterker.
  Met de Humax is het beeld / geluid verschil (gelukkig) gelijk, dus er is wel verschil tussen de samenwerking van de apparaten :idea:

  De kennis woont bij mij in het dorp twee straaten verderop, dus daar zit het verschil volgens mij niet in.
   
 8. Omdat je zei dat je met de Humax ook problemen had. Dus met de Samsung had je wel degelijk problemen op de HD zenders.

  Die kennis kan hoogstens net op een andere wijkversterker zitten dus dat hij geen lipsync problemenheeft maakt de zaak alleen maar vreemder.
  Feit is dat Anoniem aangeeft dat er in Korea een fix is dus dan lijkt het mij dat het probleem in de ontvanger zit. Maar jouw kennis spreekt dat weer tegen.
   
 9. Ik heb hier ook een Samsung DCB H360R decoder, en heb ook last van falende sync op HD kanalen, het gaat om Nederland 1,2,3 HD, Eurosport HD. NGC HD, Film1 HD, eigenlijk is alleen discovery goed.

  Ik zou ook graag een fix willen testen zodra die er is.
   
 10. Grappig. Op m'n dm8000 is alles goed behalve Discovery HD. Terwijl bij jou net het omgekeerde is. :shock:

  Gert.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina