1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Ned 1,2 en 3 HD vertraging in geluid

Discussie in 'Digitale TV - Algemeen' gestart door tammerat, 17 mei 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Die persoon lichtte toch zelf toe dat het dan nog steeds aanwezig was maar wel minder.
   
 2. Kan iemand mij nou vertellen of de 'lip-sync' problemen ook iets te maken hebben met de 'hick-up' problemen (die ik o.a. heb)?

  Ik zie namelijk wel eens bij NLD1,2,3 HD (als deze in DD2.0) uitzenden, dat op een gegeven moment het e.e.a uit sync gaat lopen. Het lijkt dat, zodra beeld en geluid niet meer samenlopen, er een correctie wordt uitgevoerd op mijn Bose 321 waardoor ik een 'hick-up' te horen krijg.

  Klinkt dit logisch? of zijn beide problemen totaal verschillend?
   
 3. Ziggo en Samsung hebben geen idee wat het zou kunnen zijn. Dat er een verband tussen beide problemen bestaat lijkt me wel logisch. Volgens mij corrigeert je Bose set niks maar is het je decoder (in je tv waarschijnlijk icm alphacrypt) die probeerst de boel weer insync te krijgen. Het ene apparaat krijgt hick-up's en de Samsung gaat bij mij in ieder geval steeds meer uit de pas lopen.

  Gewoon afwachten wat ze vinden en hoe Ziggo en/of Samsung het gaat oplossen.
   
 4. Het is zo stil geworden omtrent de lipsync problemen!

  Is er nog iets te melden of zijn de problemen nagenoeg verdwenen?

  Graag van anoniem een update!
   
 5. Problemen zijn wat mij betreft nog volop aanwezig, verschuift dus zelfs binnen een programma. Afgelopen week DWDD, in het begin ging het prima, na een kwartier was het niet meer leuk...
   
 6. We hebben samsung gevraagd om een tussen release uit te brengen met de fix. We willen deze release uitbrengen aan forum gebruikers, die deze release willen uittesten. We hebben namelijk te veel tegenstrijdige berichten over het wel of niet voorkomen van lipsync. Mocht er regressie ontstaan op bepaalde ontvangers dan houden we een release achter de hand om de ontvanger weer te downgraden.
   
 7. Een zeer goed plan annoniem...
   
 8. Ik wil wel testen met mijn "oude" 360.
  Laat maar weten wat de procedure is (ook voor downgraden) en dan help ik mee.
  Hans.
   
 9. Anoniem, ook ik ben bereid om de firmware voor je te testen.
   
 10. Is er dan al een oplossing omdat je het hebt over de fix. Of zijn ze nog aan het zoeken en willen jullie als de eventuele fix er is eerst een beta hier gaan testen.
  Ik snap je uitleg niet helemaal want eerder meldde je dat het lipsync probleem in Den Haag gereproduceerd kon worden. Dan is er toch geen discussie over het wel of niet voorkomen hiervan.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina