1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Ned 1,2 en 3 HD vertraging in geluid

Discussie in 'Digitale TV - Algemeen' gestart door tammerat, 17 mei 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Niet in deze periode. Wel bij de eerdere (test)uizendingen van Nederland 1 HD (zowel 720p als 1080i) bij het WK van 2002 bv. En ja, toen (in het begin) waren er ook mega lipsyncproblemen met HDMI...
   
 2. Ook bij mij is het probleem nog steeds aanwezig :cry:
   
 3. hier ook nog steeds hoor......
   
 4. Ned 2 HD was gisteravond bij mij perfect in-sync.

  Ned 1 en 3 nog steeds 'net' nie! Ik heb wel de indruk dat er achter de schermen aan wordt gewerkt anders kan ik niet verklaren waarom Ned 2 nu wel goed is.

  Laten we nog even wat geduld hebben
   
 5. Zijn er meer mensen die geen probleem meer hebben met Nederland 2 HD? Nederland 2 HD is namelijk het kanaal waarbij de AC-3 geluidsstream wel op de juiste manier aangaf dat het om een 2.0 stream ging i.p.v. een 5.1 stream met maar twee kanalen geluid zoals bij Nederland 1 en 3 HD.

  Hoe zit het bij Eurosport HD? Als daar een interview wordt afgenomen is de boel dan lipsynchroon of wijkt het daar ook af?
   
 6. Nederland 2 HD geeft bij mij ook geen probelmen alleen 1 en 3 de ene keer is het erger dan de andere. Eurosport HD en Film1 HD is het nog wel maar een stuk minder dan 1 en 3
   
 7. Bij mij in Venlo heb ik bij alle 3 de ned zenders dat het geluid om de 5 a 10 min even weg valt 1 sec dan werkt het weer normaal.


   
 8. Dan zal het mij niets verbazen als uiteindelijk blijkt dat de DCB-H360R problemen heeft met 5.1 AC-3 geluidsstreams, vooral als die ook nog eens misbruikt worden om 2.0 geluid verpakt als 5.1 AC-3 stream door te geven.
   
 9. Bij mij was gisteravond NED 2 ook gelijk. NED3 is erg slecht maar lijkt ook per programma te verschillen.
   
 10. WK2002 in HD?
  Er waren toen toch nog helemaal geen HD televisies?
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina